Hz. Hüseyin 'in Şehit Olması (Ne olur izleyin)
![]()
Hz. Hüseyin 'in Şehit Olması (Ne olur izleyin)
![]()
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
“Siz, sizden öncekilerin çektiği sıkıntıları çekmeden cennete gideceğinizi mi sanıyorsunuz?” (2/214) ayeti kerimesine bakılırsa, Müslümanın bedavadan göğe yükselmeyeceği açık.
![]()
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Allah Allah..
“Siz, sizden öncekilerin çektiği sıkıntıları çekmeden cennete gideceğinizi mi sanıyorsunuz?” (2/214)
çok haklısın kardeşim..
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Emeğine Sağlik Allah Cc Razi Olsun...
Namaz dinin direğidir. (Hadis-i Şerif)
''oYsaki daha çok çoCuk bu yüRek..''
cennet kolay değil cehennem dahi luzumsuz değil... biz islama ne kadar hizmet edebiliyoruz ki![]()
Paylaş