BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Dünyada dost istersen Hazreti Allah Yeter.Delil İstersen Hazreti Muhammed Yeter.Meşgul Olmak İstersen de İbadet Yeter.İbret Almak İstersen De Ölüm Yeter.Bunlarda Yetmesse Narı Cehennem Yeter.
Kaderin Ne İse Olur Etme Merak.Uyma Kendi Nefsine Hakkın Emrine Bak.Altından Ağacın Olsa Zümrütten Yaprak.Akıbet Gözünü Doyurur Bir Avuç Toprak.
Allahım razı olsun kardeşimm gerçekten çok güzel bir ilahi.Bizlerle paylaştığın için teşekkürler
Dünya zalim elinde tam ağlanacak andır.Müminlere şimdi mevsim-i hazandır.Bir an evvel derlenib de kendimiz olmazsak.Hak bilir-yok olup gideceğimiz ayandır.
gerçekten çok güzel kardeşim hem sadece def ile soylemesi verdiği mesajlar daha ön plana çıkıyor ve etkiliyor sana hak veriyorum kardeşim çok etkili
yüreğine sağlık kardeşim çok güzel bir ilahi bizimle paylaştığın teşekkür ederiz
Kadın; erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı!Öyle olsaydı ezilirdi!Üstün olsun diye başından da yaratılmadı!Ama göğsünden yaratıldı, eşi olsun diye!Kolun biraz altında, korunsun diye!Kalp hizasında sevilsin diye!
Allah razı olsun paylaşımın için teşekkürler gerçekten çok güzel bir ilahi güzel ne kelime süperr
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Dünyada dost istersen Hazreti Allah Yeter.Delil İstersen Hazreti Muhammed Yeter.Meşgul Olmak İstersen de İbadet Yeter.İbret Almak İstersen De Ölüm Yeter.Bunlarda Yetmesse Narı Cehennem Yeter.
Kaderin Ne İse Olur Etme Merak.Uyma Kendi Nefsine Hakkın Emrine Bak.Altından Ağacın Olsa Zümrütten Yaprak.Akıbet Gözünü Doyurur Bir Avuç Toprak.
herşey için teşekkürler
neden çalmıyor
başlıkda lütfen bu ilahiyi dinle dediğin için dinliyorum aziz kardeşim,ancak henüz ağlayamadım.acaba benmi duygusuzum senmi çok duygulusun?
bilmiyorumki sonuna kadar dinlesem ağlayabilirmiyim..!
cıx olmadı: ))
Ümmetimden bir topluluk,insanlara galip gelinceye kadar kıyamet kopmaz.Kendilerine kimin yardım ettiğine,yada yardım etmediğinede aldırış etmezler{İbn-i Mace}
Paylaş