+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 35

Konu: Yönetici Bekir Bey'e

seyit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seyit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı bekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen vazifene bak Kardeşim, Sen işine bak. Selametlik Mücahid'in imzasını hatırla ve Sen işine bak...

Suskunluğum aseletimdendir...
    Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
    Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
    Birde söyleyene bakarım adammı diye...

Alıntı yapıyorum ama kızmayın Cengiz kardeşim şunu bilki bu forum dini bir forumdur lütfen tartışma yaratmayalım
    Ve AŞK Şikayetçi..
    Dedi ki : Şehvet için lekelediler beni..Oysa ben,
    RABBİN ve HABİB'inin yanında kullanılan
    bir kelimeydim ashab döneminden beri...

sinang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sinang isimli Üye şuanda  online konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    40

esselamu aleykum.bismillah. adımız zikr edilmiş .bizim kimse ile alıp veremediğimiz yok.çünkü mesleğimiz husumet ve adaveti kaldırmaz.kişiler le işimiz olmaz.tavrımız sözleredir, kimsenin forumdan uzaklaşmasını istemeyiz. sen kötülüğü en güzel biçimde sav ahlakıyla davranmaya çalışırız.
    "Doğrudan doğruya Kur'an'dan alıp ilhamı / Asrın idrakına söyletmeliyiz islamı..." M.AKİF ERSOY

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şuanda  online konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Alıntı bekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen vazifene bak Kardeşim, Sen işine bak. Selametlik Mücahid'in imzasını hatırla ve Sen işine bak...

Suskunluğum aseletimdendir...
    Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
    Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
    Birde söyleyene bakarım adammı diye...
    Allah (Celle celaluhu) razı olsun. İnşaallah son nefesimize kadar hakk olan gerçeği dile getireceğiz. Ama sonuçta biz de Rabbimizin acz kullarından biriyiz. Şaşar beşeriz. Nefs taşıyoruz, sabr edemiyoruz. Yazılarımız ile ola ki, edeb dairesinden çıkarız (ki bilerek asla çıkmayyız inşaallah) bilmeden edepsizliğe sebep olmak istemeyyiz.

Yukarıdaki dörtlüğü bundan 4 sene önce başıma gelen bir musibette, Allah'ın rahmetine gark olasıca Mücahid kardeşim bana özel mesajdan göndermişti. Sabr'ı tavsiye ederek, sakin olmamı ve hakk olan gerçeğin tecellisi için sabr'ı tavsiye buyurmuştu. İlaç gibi gelmişti o zaman, şimdi de aynı ilacı sen tavsiye ettin, her ikinizden de Rabbim her iki cihanda razı olsun.

Dall içinde olanlara da, bize de Rabbim hidayet versin. (amin)
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

samanyolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    samanyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    73

Sayın radikal İslam forumda 5 seneye yakın üyeliğim var bu süre zarfında yazılarınızı ve görüşlerinizi hep takip eden biri olarak devam etmeniz kanaatindeyim..Selam ve dua ile....

İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
    İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

elkaria, mesajlarınız Genel İslam kısmında elkaria'dan başlığı ile ayrı bir konu olarak devam edecektir.

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

aorskaya isimli Üye şuanda  online konumundadır Mesajlari Onaylanacak
    Tecrübe Puanı
    1

Alıntı aorskaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah'ın selamı üzerinize olsun.
    Sayın İlyas Küçük,
    Forumun kapanmasına ilişkin yukarıda bir arkadaşımın eleştirilerine katılıyor, aşağıya alıntıladağım kapanış gerekçesi yazınıza dayanarak önemli olduğunu düşündüğüm bir kaç öneriyi sunmak istiyorum.

"Forum Paylaşıma Kapanmıştır !! İslamForum 2001 Yılından Bu Yana Hizmet Vermekteydi. Bu 11 Sene İçinde Malesef Bizler İnsanları İncitmeden, Kırmadan, Aşağılamadan Bilgi Alışverişi Yapmayı Beceremedik. (1) Dolayısıyla IslamForum’u Elbirliği ile Kapatmış Bulunmktayız. (2) Bu Kısa Süre İçerisinde Yapmış Olduğunuz Paylaşımlarınızdan Dolayı ALLAH Cümlenizden Razı Olsun.. Bir başka projede buluşmak dileğiyle..

İlyas Küçük "

• Öncelikle istemeden de olsa burada insanlar incitilebilir, kırılabilirde! İnsanların olduğu topluluklarda, insanların hepsi aynı görüş birliğine sahip olsalar dahi, insanın zaafından kaynaklanan sebeplerle yine de kırmalar, incitmeler olabilir. Ancak; bu durum, zarar görenin itirazı üzerine düzeltebilecek bir durumdur. Düzeltilmezse de yazıları okuyan herkes bunları görüp değerlendireceğinden yine de pek önemli olmaz.

Ancak, bunlar ne kadar önemli olmasa da aslında hayati öneme sahip olan bir hata yapılmaktadır.

"Aşağılamadan Bilgi Alışverişi Yapmayı Beceremedik." İşte bu ifade hem dürüst ve hemde gerçeği tespit eden bir ifade olmakta…….

-----------------------------------------------------------------/------------------------------------------------------------

Nihayetinde; islamı yaşayan ve doğru yaşanmasını isteyen birisi olarak, islam forumda zevkle yazmaya başladım. Ama, Bekir isimli yöneticinin, yazıma en ufak bir karşı iddia yada delil koymak yerine, ithamlar, suçlamalar ve karalamarıyla karşılaştım. Burada mücadele eden kişilerden biri olarak, islam forumda; ateistlerin bile yapmadıkları uygulamaları görünce şaşırdım, garipsedim ve yakıştıramadım.

Bir yönetici olarak, nasıl böyle şeyler yazabiliyordu? Aklım almıyordu! Bunu yazılarım arasında da belirttim. Ama her yazıma aynı şekilde yaklaşımlarla, zanlarda bulunarak yazmamı engellemeye çalıştı. Şimdi bu kimsenin yönettiği bir form, form olmaktan çıkar, sadece belli kişilerin egemenliğini sürdükleri ortam olur.

Bunun önüne geçilmesi için, ilgili yönetici arkadaşların ciddi bir değişikliğe ihtiyacı vardır. İşte bu değişiklik becerilebilirse, yeni bir anlayışla yepyeni bir form çok başarılı hizmetler verebilecektir.
    Sevgili Bekir,
    Kapanış gerekçesi ile ilgili olarak, yukarıda yazımla nasıl bir ilişki kurduğumu görebilirsen, Benim yazılarıma cevap vermek yerine yetkini nasıl yanlış kullanarak ceza verediğini de görmeni umut eder, cezaların kaldırılarak sadece bir özür dilenmesini bekleyebilirmiyim?
    şimdi burada yazan arkadaşın, (sanırım Cengiz han olacak) ne kadar haklı yada haksız olduğunu bilmiyorum ama bana verilen cezalardan dolayı onunda haksızlığa uğrama ihtimali olduğunun büyük olduğunu söyleyebilirim.

Buradaki, yazılarımın hangisinde, İslam ve sünnete ters bir kısım gördünüz de o cezaları vermiştiniz? Sadece, Müslüman gibi cevap yazmak yerine, en iyimser yaklaşımla tembellik edip kategorize yaparak suçlamaya kalkıştınız ve ceza verdiniz.

Müslümanlarla ilgili oynanan oyunları her zaman anlatacağım. Siz de şimdi inatlaşsanız bile ne demek istediğimi göreceksiniz, geçen zaman içinde özür dileyeceksiniz.

Ben, sade bir müslümanım, bilgili bir mnüslümanım. Yazdıklarım, Müslümanların en ciddi meselelerde gevşek davranmaması, tedbirlerini alması içindir.

Aksi halde; büyük tartışmalar yaşadığımız ateistlerin akıllı kıskaçlarına kapılmakta, onların paradoks tuzaklarına düşmekte, onları doğru sanmakta ve din değiştirebilmektedir. Bunu, ateist forumda yaptığımız hararetli yazışmalardan ve onların planlı ve tehlikeli bir organizyonunu ortaya çıkardığım zamanlardan çok iyi biliyorum.

Bu nedenle de bu formda, Müslümanların; en az imansızlar kadar cesur ve bilgili olması gerektiğini, uyanık olması gerektiğine dikkat çekiyorum.

Ben müslümanım. Allah’a hamd olsun sadece bir müslümanım. Bir daha beni herhangi bir şekilde kategorize etmeden yazmaya çalışman umuduyla, cezalar konusunu yeniden gözden geçirmeni hatırlatırım.

Allah’ın selamı üzerinize olsun…

Tecrübe Puanı
    1

Allah'ın selamı üzerinize olsun...
    Sevgili radikal,
    Cengizhan adlı arkadaşın şikayet ettiği yazılarınızı, önce sizin aykınlarınıza küfür edildiği için ve küfür eden kişiye yönelik olarak söylediğiniz şeklindeki mazeret, bir insanın mazereti olabilir, ama bir müslümanın mazereti olamaz.

Hatırlayınız, müslüman kendine kötü söz edildiğinde; "SELAM" der, bunun için mücadeleye girmez. Çünkü bu süreçten haklı bile olsa zararlar görerek ayrılabilecektir.

Müslüman, kişisel sataşmalar için "selam" deyip geçecekken, İslamla ilgili, dinle ilgili, müslümanlıkla ilgili konularda ise aynısını yapamayacaktır. Bu durumda, selam deyip geçmesi yanlış olacaktır. Müslüman, bu gibi hallerde ne selam deyip olayı kapatabilir, nede görmezden gelebilir. Bunların mutlaka karşılığını neye mal olursa olsun vermelidir. Ama yine bunda da kıyasen mücadeleyi hatırlayarak aşırıya gitmemelidir. Dine yada dindara ne şekilde saldırı olmuşsa en fazla o şekliyle, o misliyle karşılık verilmesi gerekir.

Sanırım sizde bu noktada bu ince çizgiyi göremediniz ve kişisel saldırılara, aynı şekilde karşılık verdiniz. Herneyse, insanız hepimiz hata yapabiliriz. Ama bu gerçeğin şahsınızda bir kere daha tüm okuyanlar tarafından da hatırlanmasını, bilmeyenlerin öğrenmesini umud ediyorum.

Kişisel olarak, benim yazılarımda biraz alaycı yaklaştıysanızda, yazılarıma cevap yerine ceza veren bekir kardeşin tarafında adalet yerine duygusal hislerle yer aldığınızdan kırgınlığım olsa da hiç bir şekilde formdan ayrılmanızı istemiyorum.

İnşallah bundan sonraki zamanlarda gerçekten bilgi alışverişi yapılabilen ortamlar yakalayabilmeyi ve sizden de öğrenebileceklerim olduğunu görmek istiyorum.

Saygılarımla...

Tecrübe Puanı
    1

Alıntı Selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim açılan başlık tam bir propaganda, o yüzden bu tür kişilere kulak asmayınız. Amaçları vadi boş kalsın tilki vali olsun.

Senin gibi forumda konuları büyük bir azametle cevaplayan ve karşı tarafa bir söz bırakmayan kimse yok.Sen gidince ortalık boş kalacak benim gibi tembel kişilerde cevap yazmaya uğraşmaya değmez diyecek ya da vakit bulamayacak. Sen lazımsın, zaten hesabının da silineceğini zannetmiyorum.

Müslüman da üç hasletten biri mutlaka vardır, fakirlik, hastalık, itibarsızlık.

Aşikar gözüküyor ki sana itibar etmeyenler çok çıkıyor.. Allah c.c. senin gibi Müslüman kardeşlerimizden Razı olsun.
    Senin de tembellik etmeye, başkalarından birşeyler beklemeye hakkın olmadığını artık hatırla. Müslüman tembel olamaz. Müslüman, uyanık, cesur, bilgili olmak ve dini böyle yaşaması, zorluklarla böyle mücadele etmesi gerekir.

Ben ve Radikal dahil, herkesin geçmiş hatalarını samimi olarak görmelerini, kabul edebilmelerini ve kendilerini düzelterek yeniden insanlarla bilgi alıoşverişini yapabilmemiz gerekir.

Selam...

Tecrübe Puanı
    1

Alıntı CENGİZHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yönetici bay BEKİR,

Bana yaptığınız uyarıyı biliyorsunuz....!!!!!!!!! O uyarıyı bir daha açıp okuyunuz...

Sonra aşağıdaki ifaelere bir bakınız:

- sen adamlıktan nasipdar olmadığın için
    - senin gibi
    şırdanlıklarından
    - koyun postundan peruk bile geçiririm kafana
    - senin gibi bir paçoz tarafından
    - Bana bak ***** soyu !
    - senin gibi soysuz sopsuz *****lerin yeri hiç değil !
    -senin gibi ********lerin

Bu ifadelerin sahibine TEŞEKKÜRLER EDİYORSUNUZ....
    Bu ifadeleri okuduktan sonra bana yaptığınız UYARI..
    Sizi utandırabilecek mi acaba...?????

Bay BEKİR,
    Şu durumda yapmanız gereken şu idi.

1) Önce yapılan küfürlü ve edepsiz bölümleri silmek.
    2) Tartışmada çok galiz ifadeler kullanan mehmet 87 yi forumdan uzaklaştırmak...
    3) Sonra yukardaki ifadelerin sahibi radikal nickli üye cevap vermeye mecbur kalmasına rağmen konuyu
    yukarıdaki ifadeleri kullanmaksızın çözebileceği nedeniyle...

Ağır şekilde UYARILMALI ve forum üyelerinden ÖZÜR DİLEMESİ talep edilmeliydi...
    Bunların hepside birbirinden kötü sözler ve bir müslümanın burada yazan başka bir müslümana hatta imansızlardan birine bile söylenmemesi gereken sözler.

Karşı taraf bunu haketmiş bile olsa müslümanın yapması gereken "selam" deyip geçmektir.

Bunlar geçmişte kalacak şekilde forumda yeniden temiz bir başlangıç yapmak üzere bu konularla ilgili yazarlara müslüman oldukları hatırlatılarak tekrarlamamaları, müslüman örneğini pratiklerlede göstermek gerektiiği hatırlatılmalıdır.

Selam...

Tecrübe Puanı
    1

Alıntı eflatun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kaçıncı foruma girmeyeceğim mesajınız acaba? size uygun bir forum değilse ilk zamanlarda girmeyeceğim dediğiniz zaman girmeseydiniz.
    Dikkat çeken,gitmek mi?5 sene boyunca çizgisinden ödün vermeden ilerlemek mi?
    SELAMETLE...
    Siz, yukarıda argo ve kötü sözleri yazan ve müslüman olduklarını iddia edenlerin, bu sözlerinini görmezden gelinmesinin yanlış olduğunu ve bunların düzeltilene kadar foruma girmeyeceğini söyleyen birine ne söylediğinizin farkındamısınız?

Siz, bu çirkinlikleri eleştirip, sözlerin sahibine müslüman kimliğini hatırlatarak tekrar yapılmaması gerektiğini söyleyerek, bu kardeşimizin gönlünü alacağınıza yapılan yanlışı onaylıyorsunuz?

Bu müslümanlara yakışan devaranışmıdır?

Müslüman ahlaklı ve adil olmak zorundadır. Hak için şahitliği doğru yapması gerekmektedir. Haksız olan en yakın kardeşi de olsa, haklıyı savunabilmektedir. Aksi halde müslüman kimliğini gözden geçirmelidir.

Siz de hatanızı düzeltin, ilgili arkadaşa destek vererek yanlışı onaylıyor ve yeni yanlışlara düşürebiliyorsunuz. Bunu iyi düşünün.

Selam...

+ Konu Cevaplama Paneli