radikal Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Bekir; Çok sevdiğim forumun müdavimleri olan değerli müslüman kardeşlerim !
Bugün yazdığım yazılarda, yukarıda bay Cengizhan'ın da kırmızılı siyahlı işaret ile belirginleştirdiği ve virgülüne kadar da bana ait olan ifadeleri, direk şahsıma ana avrad sinkaflı küfürler eden BİR ŞEREFSİZ VE HAYSİYETSİZ hakkında kullandım.
Forumun muhteviyatında bulunan o mahrem insicamını bozmak gibi bir niyetim yoktu. Beş yıla yakın zamandır bütün konularımı ve mesajlarımı okuyanlar bizi yakından tanır. Hakaret ve küfr edilmediği sürece hakaret etmem, zaten küfr benim mizacım değildir. Elbette Dinime küfr edene de küfrden daha ağır olacak ve zoruna gidecek cümleleri kurmaktan bir an dahi geri durmam, bu güne kadar da durmadım. Bu forumda en ağır tartışmayı sevgili arkadaşım Ebuzerr ile yaptım ki, kendisini halen hayr dua ile yad ederim. Akılma geldikçe de öyle yad edeceğim inşaallah.
Dini hükümlerde yazarken; ruhsatımı eğitimini aldığım El Ezher üniversitesi'ne, ekonomi ve piyasa ilgili konularda yazarken; yine eğitimini aldığım Gazi Üniversitesi'ne, güncel ve edebi alanlarda yazarken de; ruhsatımı üzerimde sonsuz emeği bulunan Antalya Lisesi Edebiyat bölüm öğretmenim Hakkı Bey'e, Tasavvuf konularında yazarken; 21 yaşından beri bağlı bulunduğum Nakşibend yolunun rükünlerine dayandırdım.
Bu eğitim kurumlarının dışında, aldığım 8 aylık medrese eğitiminin her bir gününe bir üniversite feda ederim.
Bu eğitimleri alırken, zamanımı harcadım, emeğimi harcadım ve elbette maddesel anlamda yüklü bir para harcadım. Her okulumu da derece ile bitirdim. Bunun sonucunda, bildiğim ve doğru olduğuna inandığım hiç bir bilgiyi saklamadım, ketm etmedim, hiç kimsenin hatırı pahasına yazmaktan çekinmedim. Bunları yazarken de hiç kimseden ücret de talep etmedim.
Yalan yanlış bilgi yazmadım. Sizleri kulak dolgunluğu ile edindiğim bilgiler ile meşgul etmedim, dini hükümlerde kesin yargılar içeren ifadelerimi, takvim yapraklarının arkasında bulunan bilgiler ile değil, Kur'an, Sünnet ve Hadis'i şerifler ile aydınlatma gayesi ile yazdım.
Bol bol şiirler yazdım, sizlerle paylaştım. Bazı üyeler oyun bölümünde oyunlar ile ilgili konular açtı, hepsine muhabbet ile iştirak ettim. Çünkü burada miss gibi bir sıcaklık ve samimiyet havası vardı. Kardeştik. Halen öyleyiz.
AMA HİÇ KİMSEYE, HİÇ KİMSEYE VE ASLA HİÇ KİMSENİN; ANA, AVRAD, NAMUS GİBİ ANLAMLARI DEĞERLİ İNSANLARINA BIRAKIN SİNKAFLI KÜFRÜ, HAKARET DAHİ ETMEDİM.
Sizlerin huzurunda, bay Cengizhan'ın da isteği ve sevgili sinan kardeşimin de desteklemesi doğrultusunda, en ağır şekilde UYARILMAKTAN daha da ziyade, forumdan üyelik kaydımın da silinmesini rica ediyorum.
Kasden olmaz ama, kasdsız olsa dahi bir kardeşimi eğer hakaret ile incittiysem, hakkını helal etsin. Benim herkese hakkım helaldir.
Üyeliğim silinirse, bu forumun okuyucu müdavimleri arasında yerimi alırım. Trübüne çıkarım, zoruma gitmez. Her gün gözüm burada olur. Amma; eğer üyeliğim silinmez de devam edersem, Allah (Celle celaluhu), Kur'an Azimüşşan, Peygamberim Muhammed Mustafa (s.a.v.) ve itikadım konusunda aykırı yazı yazanlara; BU BOŞ ZANN'ETTİKLERİ MEYDANI DAR EDERİM !...
DERDİ; ALLAH'IN RIZASI OLANLARA SELAM OLSUN...
Paylaş