+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 35

Konu: Yönetici Bekir Bey'e

CENGİZHAN isimli Üye şuanda  online konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    1

Standart Yönetici Bekir Bey'e

yönetici bay BEKİR,

Bana yaptığınız uyarıyı biliyorsunuz....!!!!!!!!! O uyarıyı bir daha açıp okuyunuz...

Sonra aşağıdaki ifaelere bir bakınız:

- sen adamlıktan nasipdar olmadığın için
    - senin gibi
    şırdanlıklarından
    - koyun postundan peruk bile geçiririm kafana
    - senin gibi bir paçoz tarafından
    - Bana bak ***** soyu !
    - senin gibi soysuz sopsuz köpeklerin yeri hiç değil !
    -senin gibi şerefsizlerin

Bu ifadelerin sahibine TEŞEKKÜRLER EDİYORSUNUZ....
    Bu ifadeleri okuduktan sonra bana yaptığınız UYARI..
    Sizi utandırabilecek mi acaba...?????

Bay BEKİR,
    Şu durumda yapmanız gereken şu idi.

1) Önce yapılan küfürlü ve edepsiz bölümleri silmek.
    2) Tartışmada çok galiz ifadeler kullanan mehmet 87 yi forumdan uzaklaştırmak...
    3) Sonra yukardaki ifadelerin sahibi radikal nickli üye cevap vermeye mecbur kalmasına rağmen konuyu
    yukarıdaki ifadeleri kullanmaksızın çözebileceği nedeniyle...

Ağır şekilde UYARILMALI ve forum üyelerinden ÖZÜR DİLEMESİ talep edilmeliydi...

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şuanda  online konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Sevgili Bekir; Çok sevdiğim forumun müdavimleri olan değerli müslüman kardeşlerim !

Bugün yazdığım yazılarda, yukarıda bay Cengizhan'ın da kırmızılı siyahlı işaret ile belirginleştirdiği ve virgülüne kadar da bana ait olan ifadeleri, direk şahsıma ana avrad sinkaflı küfürler eden BİR ŞEREFSİZ VE HAYSİYETSİZ hakkında kullandım.

Forumun muhteviyatında bulunan o mahrem insicamını bozmak gibi bir niyetim yoktu. Beş yıla yakın zamandır bütün konularımı ve mesajlarımı okuyanlar bizi yakından tanır. Hakaret ve küfr edilmediği sürece hakaret etmem, zaten küfr benim mizacım değildir. Elbette Dinime küfr edene de küfrden daha ağır olacak ve zoruna gidecek cümleleri kurmaktan bir an dahi geri durmam, bu güne kadar da durmadım. Bu forumda en ağır tartışmayı sevgili arkadaşım Ebuzerr ile yaptım ki, kendisini halen hayr dua ile yad ederim. Akılma geldikçe de öyle yad edeceğim inşaallah.

Dini hükümlerde yazarken; ruhsatımı eğitimini aldığım El Ezher üniversitesi'ne, ekonomi ve piyasa ilgili konularda yazarken; yine eğitimini aldığım Gazi Üniversitesi'ne, güncel ve edebi alanlarda yazarken de; ruhsatımı üzerimde sonsuz emeği bulunan Antalya Lisesi Edebiyat bölüm öğretmenim Hakkı Bey'e, Tasavvuf konularında yazarken; 21 yaşından beri bağlı bulunduğum Nakşibend yolunun rükünlerine dayandırdım.

Bu eğitim kurumlarının dışında, aldığım 8 aylık medrese eğitiminin her bir gününe bir üniversite feda ederim.

Bu eğitimleri alırken, zamanımı harcadım, emeğimi harcadım ve elbette maddesel anlamda yüklü bir para harcadım. Her okulumu da derece ile bitirdim. Bunun sonucunda, bildiğim ve doğru olduğuna inandığım hiç bir bilgiyi saklamadım, ketm etmedim, hiç kimsenin hatırı pahasına yazmaktan çekinmedim. Bunları yazarken de hiç kimseden ücret de talep etmedim.

Yalan yanlış bilgi yazmadım. Sizleri kulak dolgunluğu ile edindiğim bilgiler ile meşgul etmedim, dini hükümlerde kesin yargılar içeren ifadelerimi, takvim yapraklarının arkasında bulunan bilgiler ile değil, Kur'an, Sünnet ve Hadis'i şerifler ile aydınlatma gayesi ile yazdım.

Bol bol şiirler yazdım, sizlerle paylaştım. Bazı üyeler oyun bölümünde oyunlar ile ilgili konular açtı, hepsine muhabbet ile iştirak ettim. Çünkü burada miss gibi bir sıcaklık ve samimiyet havası vardı. Kardeştik. Halen öyleyiz.

AMA HİÇ KİMSEYE, HİÇ KİMSEYE VE ASLA HİÇ KİMSENİN; ANA, AVRAD, NAMUS GİBİ ANLAMLARI DEĞERLİ İNSANLARINA BIRAKIN SİNKAFLI KÜFRÜ, HAKARET DAHİ ETMEDİM.

Sizlerin huzurunda, bay Cengizhan'ın da isteği ve sevgili sinan kardeşimin de desteklemesi doğrultusunda, en ağır şekilde UYARILMAKTAN daha da ziyade, forumdan üyelik kaydımın da silinmesini rica ediyorum.

Kasden olmaz ama, kasdsız olsa dahi bir kardeşimi eğer hakaret ile incittiysem, hakkını helal etsin. Benim herkese hakkım helaldir.

Üyeliğim silinirse, bu forumun okuyucu müdavimleri arasında yerimi alırım. Trübüne çıkarım, zoruma gitmez. Her gün gözüm burada olur. Amma; eğer üyeliğim silinmez de devam edersem, Allah (Celle celaluhu), Kur'an Azimüşşan, Peygamberim Muhammed Mustafa (s.a.v.) ve itikadım konusunda aykırı yazı yazanlara; BU BOŞ ZANN'ETTİKLERİ MEYDANI DAR EDERİM !...

DERDİ; ALLAH'IN RIZASI OLANLARA SELAM OLSUN...
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    10

Kardeşim açılan başlık tam bir propaganda, o yüzden bu tür kişilere kulak asmayınız. Amaçları vadi boş kalsın tilki vali olsun.

Senin gibi forumda konuları büyük bir azametle cevaplayan ve karşı tarafa bir söz bırakmayan kimse yok.Sen gidince ortalık boş kalacak benim gibi tembel kişilerde cevap yazmaya uğraşmaya değmez diyecek ya da vakit bulamayacak. Sen lazımsın, zaten hesabının da silineceğini zannetmiyorum.

Müslüman da üç hasletten biri mutlaka vardır, fakirlik, hastalık, itibarsızlık.

Aşikar gözüküyor ki sana itibar etmeyenler çok çıkıyor.. Allah c.c. senin gibi Müslüman kardeşlerimizden Razı olsun.

CENGİZHAN isimli Üye şuanda  online konumundadır Üye
    Tecrübe Puanı
    1

Yönetici BEKİR Beye.....!!!!!!!!

Forum kuralı:

14-Mesajları ile üyeleri tekfir eden, taciz eden, avam ve argo ifadeler kullanan üyelerin üyelikleri ve mesajı yönetici ihtiyarında silinir.

Paçoz
    ***** soyu

soysuz sopsuz köpekler
    şerefsizlerin

Bu ifadeler Küfür değil , Hakaret değil, avam değil, argo değil ise....

forumun, benim anlayşım olan terbiye ve edep seviyesinin korunamadığına
    inanıyorum.

Bu nedenle forumdan ,bu seviyenin korunmasını gördüğüm zamana kadar
    foruma girmeyeceğim...

eflatun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eflatun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı CENGİZHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

foruma girmeyeceğim...

bu kaçıncı foruma girmeyeceğim mesajınız acaba? size uygun bir forum değilse ilk zamanlarda girmeyeceğim dediğiniz zaman girmeseydiniz.
    Dikkat çeken,gitmek mi?5 sene boyunca çizgisinden ödün vermeden ilerlemek mi?
    SELAMETLE...

seyit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seyit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Forum kuralı:

14-Mesajları ile üyeleri tekfir eden, taciz eden, avam ve argo ifadeler kullanan üyelerin üyelikleri ve mesajı yönetici ihtiyarında silinir.

Paçoz
    ***** soyu

soysuz sopsuz köpekler
    şerefsizlerin

inanıyorum.

foruma girmeyeceğim...

Sayın Cengiz Katdeşim BEKİR`in bir bildiği varki uyarı göndermiş
    Ve AŞK Şikayetçi..
    Dedi ki : Şehvet için lekelediler beni..Oysa ben,
    RABBİN ve HABİB'inin yanında kullanılan
    bir kelimeydim ashab döneminden beri...

Tecrübe Puanı
    0

Bekir kardeş bu arada msn verirmisiniz
    Ve AŞK Şikayetçi..

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

yönetici bay BEKİR,

Bana yaptığınız uyarıyı biliyorsunuz....!!!!!!!!! O uyarıyı bir daha açıp okuyunuz...

Sonra aşağıdaki ifaelere bir bakınız:

- sen adamlıktan nasipdar olmadığın için
    - senin gibi
    şırdanlıklarından
    - koyun postundan peruk bile geçiririm kafana
    - senin gibi bir paçoz tarafından
    - Bana bak ***** soyu !
    - senin gibi soysuz sopsuz köpeklerin yeri hiç değil !
    -senin gibi şerefsizlerin

Bu ifadelerin sahibine TEŞEKKÜRLER EDİYORSUNUZ....
    Bu ifadeleri okuduktan sonra bana yaptığınız UYARI..
    Sizi utandırabilecek mi acaba...?????

Bay BEKİR,
    Şu durumda yapmanız gereken şu idi.

1) Önce yapılan küfürlü ve edepsiz bölümleri silmek.
    2) Tartışmada çok galiz ifadeler kullanan mehmet 87 yi forumdan uzaklaştırmak...
    3) Sonra yukardaki ifadelerin sahibi radikal nickli üye cevap vermeye mecbur kalmasına rağmen konuyu
    yukarıdaki ifadeleri kullanmaksızın çözebileceği nedeniyle...

Ağır şekilde UYARILMALI ve forum üyelerinden ÖZÜR DİLEMESİ talep edilmeliydi...
    Sayın CENGİZHAN

Siz, itikadınızı okşamış diye, edebsizliğin en alt perdesinden küfreden birisinin avukatlığını yapmaya soyunmaktan başka bir de tereciye tere satmaya kalkışıyorsunuz, bilmem farkındamısınız?..

O küfürleri edene hangi nefis olsa aynı cevapları yazardı, zati radikal de peygamber değil ama O, en azından bu forumda ki kardeşlerinden ar eder de dilini çirkefe sürmez.

Adamlıktan nasibi olan, insan olan, soy,sop bilen kişi; evli bir erkeğin haremine o sözleri eder mi yada edene yan çıkar mı?!!

Sonra Siz, hangi hadle o uzun uzun ünlemler ile, büyük harfli yazılar ile ültimatomvari mesajlar yazmaktasınız?.. Sacede cahilliğinize veriyorum bu hallerinizi!

Size yapılan uyarıdan Ben değil Siz utanacaksınız, zira Sizi Ben uyardım, Formu yöneten Benim, manasız, delilsiz, mesnetsiz dayatan ise Siz!

Ben kimseye hakaretvari yazdığı için teşekkür etmem amma radikal'in o küfürlere karşı olan soğukkanlılığı için bin kerre teşekkür ediyorum.

Ayrıca, neyi nasıl yapacağımıza da Siz hiç mi hiç dahil olamazsınız, hiç!!! Aklınızdan çıkarmayın

Forum kuralı:

Paçoz
    ***** soyu

soysuz sopsuz köpekler
    şerefsizlerin

inanıyorum.

foruma girmeyeceğim...

Şimdi Sayın Üye, Siz foruma ne zaman girersiniz ne zaman çıkarsınız bilmem, bu sizin keyfinize kalmış tabii kuralları ihlal etmemek kaydı ile...

Forum kurallarını da bana okumayın, okutmayın, onları bizzat Ben yazdım, Siz bunları bana hatırlatmak yerine bir kaç kez daha okuyun o kuralları ki hatanızı görün.

Tamam mı?..

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

Tecrübe Puanı
    0

Alıntı bekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın CENGİZHAN

Siz, itikadınızı okşamış diye, edebsizliğin en alt perdesinden küfreden birisinin avukatlığını yapmaya soyunmaktan başka bir de tereciye tere satmaya kalkışıyorsunuz, bilmem farkındamısınız?..

O küfürleri edene hangi nefis olsa aynı cevapları yazardı, zati radikal de peygamber değil ama O, en azından bu forumda ki kardeşlerinden ar eder de dilini çirkefe sürmez.

Adamlıktan nasibi olan, insan olan, soy,sop bilen kişi; evli bir erkeğin haremine o sözleri eder mi yada edene yan çıkar mı?!!

Sonra Siz, hangi hadle o uzun uzun ünlemler ile, büyük harfli yazılar ile ültimatomvari mesajlar yazmaktasınız?.. Sacede cahilliğinize veriyorum bu hallerinizi!

Size yapılan uyarıdan Ben değil Siz utanacaksınız, zira Sizi Ben uyardım, Formu yöneten Benim, manasız, delilsiz, mesnetsiz dayatan ise Siz!

Ben kimseye hakaretvari yazdığı için teşekkür etmem amma radikal'in o küfürlere karşı olan soğukkanlılığı için bin kerre teşekkür ediyorum.

Ayrıca, neyi nasıl yapacağımıza da Siz hiç mi hiç dahil olamazsınız, hiç!!! Aklınızdan çıkarmayın

Şimdi Sayın Üye, Siz foruma ne zaman girersiniz ne zaman çıkarsınız bilmem, bu sizin keyfinize kalmış tabii kuralları ihlal etmemek kaydı ile...

Forum kurallarını da bana okumayın, okutmayın, onları bizzat Ben yazdım, Siz bunları bana hatırlatmak yerine bir kaç kez daha okuyun o kuralları ki hatanızı görün.

Tamam mı?..
    Bekir gerekli açıklamayı yapmış kardeim sizde kurallara bir zahmet uyun

Ve AŞK Şikayetçi..

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı radikal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Bekir; Çok sevdiğim forumun müdavimleri olan değerli müslüman kardeşlerim !

Bugün yazdığım yazılarda, yukarıda bay Cengizhan'ın da kırmızılı siyahlı işaret ile belirginleştirdiği ve virgülüne kadar da bana ait olan ifadeleri, direk şahsıma ana avrad sinkaflı küfürler eden BİR ŞEREFSİZ VE HAYSİYETSİZ hakkında kullandım.

Forumun muhteviyatında bulunan o mahrem insicamını bozmak gibi bir niyetim yoktu. Beş yıla yakın zamandır bütün konularımı ve mesajlarımı okuyanlar bizi yakından tanır. Hakaret ve küfr edilmediği sürece hakaret etmem, zaten küfr benim mizacım değildir. Elbette Dinime küfr edene de küfrden daha ağır olacak ve zoruna gidecek cümleleri kurmaktan bir an dahi geri durmam, bu güne kadar da durmadım. Bu forumda en ağır tartışmayı sevgili arkadaşım Ebuzerr ile yaptım ki, kendisini halen hayr dua ile yad ederim. Akılma geldikçe de öyle yad edeceğim inşaallah.

Dini hükümlerde yazarken; ruhsatımı eğitimini aldığım El Ezher üniversitesi'ne, ekonomi ve piyasa ilgili konularda yazarken; yine eğitimini aldığım Gazi Üniversitesi'ne, güncel ve edebi alanlarda yazarken de; ruhsatımı üzerimde sonsuz emeği bulunan Antalya Lisesi Edebiyat bölüm öğretmenim Hakkı Bey'e, Tasavvuf konularında yazarken; 21 yaşından beri bağlı bulunduğum Nakşibend yolunun rükünlerine dayandırdım.

Bu eğitim kurumlarının dışında, aldığım 8 aylık medrese eğitiminin her bir gününe bir üniversite feda ederim.

Bu eğitimleri alırken, zamanımı harcadım, emeğimi harcadım ve elbette maddesel anlamda yüklü bir para harcadım. Her okulumu da derece ile bitirdim. Bunun sonucunda, bildiğim ve doğru olduğuna inandığım hiç bir bilgiyi saklamadım, ketm etmedim, hiç kimsenin hatırı pahasına yazmaktan çekinmedim. Bunları yazarken de hiç kimseden ücret de talep etmedim.

Yalan yanlış bilgi yazmadım. Sizleri kulak dolgunluğu ile edindiğim bilgiler ile meşgul etmedim, dini hükümlerde kesin yargılar içeren ifadelerimi, takvim yapraklarının arkasında bulunan bilgiler ile değil, Kur'an, Sünnet ve Hadis'i şerifler ile aydınlatma gayesi ile yazdım.

Bol bol şiirler yazdım, sizlerle paylaştım. Bazı üyeler oyun bölümünde oyunlar ile ilgili konular açtı, hepsine muhabbet ile iştirak ettim. Çünkü burada miss gibi bir sıcaklık ve samimiyet havası vardı. Kardeştik. Halen öyleyiz.

AMA HİÇ KİMSEYE, HİÇ KİMSEYE VE ASLA HİÇ KİMSENİN; ANA, AVRAD, NAMUS GİBİ ANLAMLARI DEĞERLİ İNSANLARINA BIRAKIN SİNKAFLI KÜFRÜ, HAKARET DAHİ ETMEDİM.

Sizlerin huzurunda, bay Cengizhan'ın da isteği ve sevgili sinan kardeşimin de desteklemesi doğrultusunda, en ağır şekilde UYARILMAKTAN daha da ziyade, forumdan üyelik kaydımın da silinmesini rica ediyorum.

Kasden olmaz ama, kasdsız olsa dahi bir kardeşimi eğer hakaret ile incittiysem, hakkını helal etsin. Benim herkese hakkım helaldir.

Üyeliğim silinirse, bu forumun okuyucu müdavimleri arasında yerimi alırım. Trübüne çıkarım, zoruma gitmez. Her gün gözüm burada olur. Amma; eğer üyeliğim silinmez de devam edersem, Allah (Celle celaluhu), Kur'an Azimüşşan, Peygamberim Muhammed Mustafa (s.a.v.) ve itikadım konusunda aykırı yazı yazanlara; BU BOŞ ZANN'ETTİKLERİ MEYDANI DAR EDERİM !...

DERDİ; ALLAH'IN RIZASI OLANLARA SELAM OLSUN...
    Sen vazifene bak Kardeşim, Sen işine bak. Selametlik Mücahid'in imzasını hatırla ve Sen işine bak...

Suskunluğum aseletimdendir...
    Her lafa vercek bi cevabım var elbet...
    Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye...
    Birde söyleyene bakarım adammı diye...

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

+ Konu Cevaplama Paneli