sayın yönetim yemek bölümü açarmısınız
sayın yönetim yemek bölümü açarmısınız
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
güzel yemek tariflerin mi var yoksa casus021..
iyi olur ne güzel bizde faydalanırız..![]()
Hayatını "sonra"lara bağlayan "keşke"lere mahkumdur...
ahcı mı olucaksın kardeşim...yada kendini yanlızlığamı alıştırcaksın.....
gerci tabiki erkeklerinde bilmesi geerkiyor ..yanlız kalınca yada hanımı hastalanınca ona bir sıcak corba yapabilmek ne kadar guzel olur...onu yedire bilmek...hanımın dusaını almak dimi ....
bu arada yada evlisin hanımın yemeklerinimi begenmiyorsun![]()
ne zaman bir yemek tarifi görsem karnım acıkıyor, casus bize yemek ısmarlıyacaksan olur kardeşim niye olmasın![]()
Ben cede acılsın nedeni hanım kardeşlerimiz için iyi olacagını düşünüyorum
aksam eşleri eve geldiginde onları boş tecreile karşılamasınlar kötüde olsa bir seyler yapsınlar
SİTE YÖNETİCİLERİNE DUYURU
TÜM KADROM İLE İŞ BAŞI YAPABİLİRİM![]()
Cok iyi yemek yaparım hemde uluslar arası neymiş
kedi büftek kurbaga bacagı birde sümüklü böcek corbası
saka degil cindi bu söylediklerim![]()
Acıkcası gercekten iyi olacagını sannediyorum....
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
Maşallah Berfut Kardeşim, mutfağın baya zenginmiş![]()
eee kardeşim meslek aşcılık olunca
bilmek zorundasın yoksa geride kalıyorsun ama şunu söyleyeyim bir cok
ülkenin yemeklerini gördüm bizimkilerin yanında boş bir hiç diye bilirim sadece italyanlar bizlere daha yakın damak bakımından o da zeytin yagını fazla tüketmelerinden birde en igrenç uzak dogu yemek kültürü rezalet...
zaif-i mutlak.:...ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı...Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...
evet kardeş..ben kendimi dusumdunde 5 çeşitten yukarı cıkmaz...syende bizde kurbaga bacagı pişirmeyi ögrenicez![]()
selam aleyküm, hanimlar icin özel bölümünde yemek tarifleri aktiv durumda,
bu blöümü forum geneline acabiliriz diye düsünüyorum.
Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir...
Dünya Bir Bekleme Odasıdır,Çağrılınca Gireceğiz..(IlyasKüçük)
Paylaş