+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 14

Konu: Üyeliğimi silin....

mehmet_87 Misafir

Standart Üyeliğimi silin....

sitedeki adminler üyeliğimi silin.."allah mahmut efendi nin kılığına girdi" diyen bir sapığı destekleyenlerin olduğu yerde kalmak için bir sebep yok...mahmut efendi ne demek istiyor acaba..haşa allah kadar herşeyi bilen herşeye gücü yeten ve güçlü mü sanıyor kendini.. mahmut efendi yoktan bi tane sinek yaratsana..töbe yarabbi..bende bunu hoca diye dinlerdim..hz yusuf züleyha ya meyletti allah ın işaretini görerek günah işlemekten kurtuldu..hz yunus da şeytana uydu..hz ademle hz havvada şeytana uydular..insanda nefs ve şeytan belası var..hoca bu kişiler bile şeytan a uymuş sen kendini ne sanıyorsun??sen bunlardan üstün müsün??allah a şeytan tesir eder mi..allah ta nefis mi var...herşeyin sahibi evreni güneşi dünyayı insanları hayvanları mevsimleri geceyi gündüzü ahenk içindi yaratan allah teala..başına kurşun girse ölecek aciz bir insanın kılığına girdi öyle mi??site adminleri üyeliğimi silin...yada nasıl silineceğini söyleyin..

Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    10

işte vehhabi şerefsizlerinin açtığı başlıktan etkilenen bir kişi, bu vehhabilerden her zaman zarar gelmiştir.

mehmet_87 sende anlamadığın birşey hakkında yorum yapma, Mahmud Efendi Hz.leri Allah dostu bir zattır, müceddidtir. vehhabilerin oyununa gelmeyin. Allah dostları hakkında yanlış yorum yaparsanız zararını kendiniz görürsünüz, Allah dostuna hakaret Allah'a hakarettir. Eğer sizde ehli sünnet itikadı varsa ehli sünnet ulemalarını araştırın..

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

Meramınız üyeliğiniz mi yoksa başka bir şey mi pek anlaşılır olmamakla, isteğiniz yerine getirilecektir.

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

sinang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sinang isimli Üye şuanda  online konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    40

Önüne gelen müceddid,mehdi,mesih oluyor.Bencede site yöneticeleri objektif olmalı.biz burda kimin şeyhi daha büyük oyunu oynamıyoruz.Sana göre müceddid bana göre değil.olay bitti.bizim şeyhimiz yok.kuranımız ve peygamberimiz var.müslümanlar eşittir,kardeştir.Mehmet kardeşim sitede kalmanı canı gönülden isterim.inşallah.
    "Doğrudan doğruya Kur'an'dan alıp ilhamı / Asrın idrakına söyletmeliyiz islamı..." M.AKİF ERSOY

Tecrübe Puanı
    40

btün tağutları red sözünüz güzel bekir kardeşim de bu kadar iltimas geçilmez.
    "Doğrudan doğruya Kur'an'dan alıp ilhamı / Asrın idrakına söyletmeliyiz islamı..." M.AKİF ERSOY

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şuanda  online konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Alıntı sinang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önüne gelen müceddid,mehdi,mesih oluyor.Bencede site yöneticeleri objektif olmalı.biz burda kimin şeyhi daha büyük oyunu oynamıyoruz.Sana göre müceddid bana göre değil.olay bitti.bizim şeyhimiz yok.kuranımız ve peygamberimiz var.müslümanlar eşittir,kardeştir.Mehmet kardeşim sitede kalmanı canı gönülden isterim.inşallah.
    Yanılıyorsun sinan. Önüne gelen mehdi, müceddid olmuyor. Bu iş; isteme ile değil, bilakis hakk etme ile olur. Bu hakk etme de Kur'an çizgisinden hareket ve sünnet merkezli anlayışı sergileme, hayat düsturu edinmek ile olur. Haddi zatında kimse çıkıp da "ben mehdi'yim" diyemez, dese de İslam alemi itibar etmez. Şuan dünyamızda yaşayan binlerce İslam mollası ve hukema oy birliği ile kişinin ilmi yetilerini görür ve onaylarsa bu unvan kendisine yine bu kurul tarafından istişare usulu verilir. Bilmeden vebal almayın. Bilmemek özürdür, öğrenmek için araştırmamak eksikliktir.

Müceddidin sana göresi veya bana göresi olmaz. Bu güne kadar da olmamıştır.
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şuanda  online konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Alıntı mehmet_87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitedeki adminler üyeliğimi silin.."allah mahmut efendi nin kılığına girdi" diyen bir sapığı destekleyenlerin olduğu yerde kalmak için bir sebep yok...mahmut efendi ne demek istiyor acaba..haşa allah kadar herşeyi bilen herşeye gücü yeten ve güçlü mü sanıyor kendini.. mahmut efendi yoktan bi tane sinek yaratsana..töbe yarabbi..bende bunu hoca diye dinlerdim..hz yusuf züleyha ya meyletti allah ın işaretini görerek günah işlemekten kurtuldu..hz yunus da şeytana uydu..hz ademle hz havvada şeytana uydular..insanda nefs ve şeytan belası var..hoca bu kişiler bile şeytan a uymuş sen kendini ne sanıyorsun??sen bunlardan üstün müsün??allah a şeytan tesir eder mi..allah ta nefis mi var...herşeyin sahibi evreni güneşi dünyayı insanları hayvanları mevsimleri geceyi gündüzü ahenk içindi yaratan allah teala..başına kurşun girse ölecek aciz bir insanın kılığına girdi öyle mi??site adminleri üyeliğimi silin...yada nasıl silineceğini söyleyin..
    Bilemediniz. Mahmut Efendi (k.s.) edindiği ilim ile Rabbi'nin ne kadar acz bir kulu olduğunu söylüyor. Kur'an anlayışı ile dinlerseniz, gidip elini öpersiniz. Yoksa; ne kendisinin bir şahlık talebi, nede etrafında bulunan kişilerin bu kadar aczlik sergileyecek en ufak kırıntı kadar bir düşüncesi var.

Okuyun, madem siteden üyeliğinizi sildiniz, bol bol okuyun. Çünkü, böyle yalan yanlış duygularınızla müslümanlık yaparsanız yarın son nefeste şeytan size Allah'ın yok olduğunu 100 soru ile size ispat eder. Ölüm anında şuur yoktur, şuur ile cevap vermeyeceksiniz, kalbi cevaplar vereceksiniz. O neden ile kalbinizi son nefesnize hazırlayın, derim. Gerçi kim olduğunuzu da bilmiyorum, ama yinede müslüman bir kardeşim olarak gördüğüm için bildiğimizi size de aktarayım istedim. Hoş görünüze sığınıyorum, haddimi mazur görün.
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

NUAYMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    NUAYMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    28

bu tür konular defalaraca bu sitede tartışılmıştır. bu konuda yorum yapmak istemem niye iyide yazsanız kötüde söyleseniz birilerine ağır geliyor... insanlar konuşuyor bu hoca şöyleymiş bu zat böyleymiş .. o kişinin bundan haberi bile yok ...

“Birisi kardeşini kâfir olarak isimlendirdiği zaman, şüphesiz ki o ikisinden biri kafir olur” diğer rivayette “Her kim kardeşine “Ey Kafir” derse, şüphesiz ki, ikisinden biri kafir olur. Eğer dediği gibiyse(mesele yoktur) yok eğer (dediği gibi kâfir) değilse, kendisine döner”
    - Sende Kimsin?

- Ben Hizmetkarım, tıpkı senin gibi!

- İyi de ben hizmetkar falan değilim.

- Düşünmeden cevap verme.

Aslında herkes hizmetkar değil mi ?

Herkes birilerine hizmet etmiyor mu?
    ...

bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bekir isimli Üye şuanda  online konumundadır sadece bir kul
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı sinang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    btün tağutları red sözünüz güzel bekir kardeşim de bu kadar iltimas geçilmez.
    Kime ve nasıl iltimas geçtiğimizi belirtirmisiniz sinang kardeşimiz, anlayamadım.

Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila

Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
    Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
    Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.

Bütün Tağutları Red...

Tecrübe Puanı
    40

cüppelinin düşündürdükleri konusundan kesip vahhabiyat sizin uslubunuz bence..Ayrı konu açtınız.karia kardeşimizle radikal kardeşimize,doğrumu.burda hakem durumundasınız tarafsız olun.yalnışsa özür dileriz.

+ Konu Cevaplama Paneli