Kardeşlerim dün peçe hakkında yazdığım yanlış yazım için tüm kardeşlerimden özür dilemek isterim. Yanlış bir anlık düşüncenin sonunda yazılmış gereksiz bir yorumdu. Önce Allah sonra sizler afedin.
Allah emanet olun.![]()
Kardeşlerim dün peçe hakkında yazdığım yanlış yazım için tüm kardeşlerimden özür dilemek isterim. Yanlış bir anlık düşüncenin sonunda yazılmış gereksiz bir yorumdu. Önce Allah sonra sizler afedin.
Allah emanet olun.![]()
Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.
Allah affetsin sizi ve cümlemizi...
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
konuyu görmüş olsam bişiler derdim..ama yorum yok.. ama bu peçe konusunda kimse uçmamalı deirm ben..iki tarafta..
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
allah razi o0lsun kardeşim önemli olan hatanı anlamana sevindim bu yaptında bir dürüslüktür
Allah affetsin
Selam,yaziyi okumadim ama bu yazindaki samimi bir ifadeyle yanlisi anlayip geri gelmek en büyük erdemlik alameti oldugu icin seni kutluyorum...
hatanı anlayıp özürdilediğine sevindim açıkçası..Allah affetsin
Paylaş