ya herseye tesekkür ediyor bazıları.sanki foruma tesekkür etmek için üye olmuslar.
ya herseye tesekkür ediyor bazıları.sanki foruma tesekkür etmek için üye olmuslar.
İman hem nurdur hem kuvvettir.Hakiki imanı elde eden insan kainata meydan okuyabilir!!!
Verilen emeklere teşekkür ediliyor. Forumda yeni üye olduğunuz belli eğer biraz araştırsaydınız (veya konuları okusaydınız) ndn teşekkür ettiklerini görürdünüz bu merakı duymanıza gerek kalmazdı. Selametle...
adam iki satır yazmış ne emeğinden bahsediyon sen!!!
herseye tesekkür edilmez emeğe zaten biz de tesekkürümüzü bildiriyoruz!!!
İman hem nurdur hem kuvvettir.Hakiki imanı elde eden insan kainata meydan okuyabilir!!!
Allah aşkına kardeşim...lütfen ...iki satır veya iki sayfa kişilerin kendi tercihleri beğenip teşekkür ediyorlar...bu kimseyi ilgilendirmez...selametle...
...nerede olduğunu bilmeyene sılada bir gurbette.Ayrılığı bimeyene kavuşmakta bir hasrette...
bence kim kime teşekkür etmiş sizi ilgilendirmemesi lazım eğer bu forumda üyeyseniz bişeyler paylaşmak bilgilendirmek ve bilgilenmek için üyesinizdir.
İnsanlara teşekkür etmeyen Allah-u Teala'ya şükretmiş olamaz!
biz teşekkür ederek emeğe saygılı olduğumuzu belirtmeye çalışıyoruz efendim...
verilen emeklere teşekkür ederek Allah(c.c.) razı olsun diyerek karşılık veriyoruz...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sevgili ihlas03 kardeşim
teşekkür ederiz çünkü emek vardır
teşekkür ederiz çünkü açtığı konu yada yaptığı yorum hoşuna gitmiştir
teşekkür ederiz çünkü o anda yorum yapacak şartlarda yada yeterli bilgide olmasanda o kişiyle aynı frekanslarda olduğunu bildirmiş olursun
daha sayayım istersen
ve emin ol bu sitede herkes açılan konulardan fazlasıyla bilgileniyordur
ama yorum yaparsın birşeyler yazarsın herşey zamanla olur.
Ben kendi şahsıma bazen hiç bilmediğim şeyleri okuyorum öğrenmeye çalışıyorum bunları hayatımda uygulamaya çalışıyorum ama çok fazla konu açmıyorum yada yorum yapmıyorum bu demek değil ki buralara öylesine takılıyoruz
Bana kalırsa böyle ani çıkışlar yapma
''Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır''
"Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi". (İmam-ı Azam)
İnşallah dediğiniz gibidir.En azından öyle olmasını sizin kadar isterim.Daha fazla açıklamaya gerek yok.Herkese tesekkürler.
Paylaş