benim yazdığım konular anında siliniyo bunların neden silindiği acıklanırsa aklımızda soru kalmaz.
benim yazdığım konular anında siliniyo bunların neden silindiği acıklanırsa aklımızda soru kalmaz.
ÖYLE BİR HAYAT YAŞAKİ KİMSE
SENDEN YANA İNCİLMESİN........
Konunun biri silindi icerigi uygun görülmedi,digerini diger arkadaslar inceledikten sonra uygun görürlerse acacaklar
ben seyfullah abiye sormustum.
önemli deil sizinle mümkünse tartısmak istemiyorum.
ALLAH RAZI OLSUN..
[SIGPIC][/SIGPIC]"Sevdiğim bir gelinin bana hediye edildiği veya erkek bir çocuğumun doğduğu müjdesinin verildiği gece benim için, muhacirlerden oluşan bir müfreze içinde olup sabahında düşmanla karşılaşmayı beklediğim ayaz ve buzlu bir gece kadar güzel değildir"
"Sabaha kadar sağnak halinde devam eden yağmurun altında kalkanımı elime alıp düşmana baskın yapmayı beklediğim bir gece kadar bana ümit veren bir amelim yoktur"
Halid bin Velid
Son bir haftadır forumda çocuksu hal ve hareketlerin ile sağa sola edepsizlik boyutunda yaptıklarını bir erkeğe yakıştıramıyorum. Üstelik karşında muhatap olarak bir hanımefendi varken bunu yaptın. Muhatabın bu forumda, açtığı konular ile taraflı tarafsız herkesin takdirini ve sevgisini kazanmış bir kişidir. Bunu görmeden, sırf hakaret amacı ile değişik nickler ile taciz etmen ise maalesef "er" kişiye yakışmayan hal ve tavırlar. Dikkatli olmanı tavsiye ederim, çünkü muhatabın bayan olmasına rağmen, senden daha "er" olmaya özen gösteriyor.
Forumun ana temasına uygun davranmanı beklerim. "Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol!" Kimsenin sabrınıda deneyip zorlama, derim.
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
demek istediklerimi ifade etmişin abi..aynen.......
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Paylaş