lotus Nickli Üyeden Alıntı
seyfullah kardeşim Allah sendende razı olsun
kimden nasıl etkilendinzi bilmiyorum diye bir ifadede bulunmuşsunuz
ben islam forum sayesinde (tabiki bazılarının düşünceleri ters geliyor yada bazılarını daha samimi buluyorum bunlar ayrı) ama genel olarak ben islamı anladım.Teslim olamnın ne demek olduğunu anladım.
28 yıllık hayatımda hiç beş vakit namazımı kılmamıştım.Bunun ne demek olduğunu anladım, namazlarıma başladıktan sonra hep başkaları için söylediğimiz lafı kendime söyletmeyeyi hayat felsefesi olarak belirledim(birde beş vakit namaz kılıyor bu yaptıkalrıyla 50 rekat kılsa ne olur deriz ya hani) yani anlayacağınız ben rabbime kul olmanın ne demek olduğunu anladım
Kimi zaman forumu okurken kendime hayret ettim.Bildiğimi zannettiğim şeylerin ne kadar yanlış olduğunu gördüm. yapılması zor olan şeyleri yapmnın istedikten sonra ne kadar kolay olabileceğini öğrendim.Daha çok şükretmeyi öğrendim. Peygamber efendimize(s.a.v) salavat getirmeyi öğrendim. başkaları için dua etmenin ne demek olduğunu öğrendim.
Siz arkadaşlarımızın herbirinin ayrı ayrı yerleri var bende.Sanki sizi daha önceden hep tanıyormuşum gibi oluyorum.Foruma girince (bazen çok üzülsemde) genel olarak içim huzurlu oluyor. Bir arkadaşım bir konu açtığımda diyorum ki mesela şimdi seyfullah kardeşten fırçayı yer; yada radikal islam abim teşekkür eder, yada metin mete abimi yine küstürürler diyorum.
Anlayacağınız sizleri çok samimi buluyorum ve elimden geldiğince bilgileri paylaşmak ,öğrenmek ve benim gibi bilmeyenlere anlatmak istiyorum. Tekrardan dediğim gibi Allah hepinizden razı olsun
Bize bir şey yazmamışsın
[SIGPIC][/SIGPIC]"Sevdiğim bir gelinin bana hediye edildiği veya erkek bir çocuğumun doğduğu müjdesinin verildiği gece benim için, muhacirlerden oluşan bir müfreze içinde olup sabahında düşmanla karşılaşmayı beklediğim ayaz ve buzlu bir gece kadar güzel değildir"
"Sabaha kadar sağnak halinde devam eden yağmurun altında kalkanımı elime alıp düşmana baskın yapmayı beklediğim bir gece kadar bana ümit veren bir amelim yoktur"
Halid bin Velid
Paylaş