+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Fransizca Islam bölümü

SaraX isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    4

Standart Fransizca Islam bölümü

Arkadaslar fransizca islami bölümün acilmasini istiyorum bölümler söyle olacak:

Kategori:Islam en langue française
    Forumlar:
    -Connaître(Tanisma bölümü)
    Aciklama:Ici, vous pouvez vous l'imaginer(burada kendinizi tanitabilirsiniz)
    -Islam actuel(Islam Aktüel)
    Aciklama:Actualités, vie quotidienne ... Veuillez uniquement en français(Haberler,Günlük olaylar...Lütfen sadece Fransizca yaziniz)
    -Islam Information Center(Islami bilgi Merkezi)
    Aciklama:Ici, on peut toutes les questions que l'on a sur le thème de l'islam ... Veuillez uniquement en français(Burada islam hakkinda sorularinizi sorabilir,isterseniz cevabini ekleyebilirsiniz)
    -Le Saint Coran(Kuran)
    Aciklama:Tout sur le Coran et Sura(Kuran ve Surelerle ilgili paylasimlar)

ve uygun görünürse o bölümlerin modu olup o bölümlerle ben ilgilenmek istiyorum...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

MekSeLina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MekSeLina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Tecrübe Puanı
    29

Öneriniz görüşüldükten sonra size haber verilecektir.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş