yav mod kardeşler kızacaklar ama forumun yeni yüzü garip olmuş hani bizim pc den mi kaynaklanıyor diyeceğim ama diğer sitelerde böyle bir sorun olmadı!
tamam yeniliğe açığız ama ...galiba şahsi görüşümden kaynaklanıyor...
yav mod kardeşler kızacaklar ama forumun yeni yüzü garip olmuş hani bizim pc den mi kaynaklanıyor diyeceğim ama diğer sitelerde böyle bir sorun olmadı!
tamam yeniliğe açığız ama ...galiba şahsi görüşümden kaynaklanıyor...
Ey ilim iddiasında bulunan, hani ağlaman? Yüce ALLAH’ın (C.C) korkusundan gözlerin yaşarıyor mu? O’ndan korkman ve günahları itirafın nerede? Nefsinle cenk etmek ve onu terbiye etmek yok mu? O’nu HAK tarafına çağırman nerede?
Bunların hiçbiri sende yok. Bütün derdin kasa, masa, yemek ve eğlenmek. Aklını başına al. Dünyadaki nimetlerden sana gelecek bir kısmetin varsa gelir, üzülme içini ferah tut. Bekleme yükünden kurtulursun, hırsın ağırlığı seni yormaz.
evet ..........................
Ey ilim iddiasında bulunan, hani ağlaman? Yüce ALLAH’ın (C.C) korkusundan gözlerin yaşarıyor mu? O’ndan korkman ve günahları itirafın nerede? Nefsinle cenk etmek ve onu terbiye etmek yok mu? O’nu HAK tarafına çağırman nerede?
Bunların hiçbiri sende yok. Bütün derdin kasa, masa, yemek ve eğlenmek. Aklını başına al. Dünyadaki nimetlerden sana gelecek bir kısmetin varsa gelir, üzülme içini ferah tut. Bekleme yükünden kurtulursun, hırsın ağırlığı seni yormaz.
İslam Forum ile ilgili teknik ve içerik anlamında yeni yapılanmalar yapılmakta ve halen devam etmektedir. Son halini gördükten sonra yorumlayalım hepberaber inşallah...![]()
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
inş ne diyelim profil de etkilenmiş bu değişimden bütün ayarlar değişmiş.ALLAH(CC)YARDIMCINIZ OLSUN.
Forumun bulundugu serveri degistirmek zorunda kalmistik, veri tabanini diger servere aktarma sirasinda bazi verileri aktarirken verilerde kayiplar olabilmistir.
önemli olan kullanicilarin mesajlarini ve konularini kayipsiz bir sekilde aktarmakti, profil resimlerini filan bunlari kullanicilar isterlerse herzaman yeniden düzenleyebilirler öyle degilmi kardesler.
Deneyelim Ilyas abi. Benim avatar felan biraz kaymışDüzeltim inş.
Ayrıca el atmışken hızlı cevap meselesinide halledersiniz inş. Özel olarak tıklamaya gerek kalmadan yani.
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...
Evet denendi ve olumlu
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...
hizli cevap bölümü tiklamadan aktiv simdi, rastladiginiz olumsuzluklari belirtmeye devam ediniz burdan.
İlyas abi. Aktiflik süresi biraz kısa mı ?
Zamana da bakmadım ama.5-10 dk aktif olma hemen def ediyor heralde.
Biraz daha uzun olsa iyi olur zannımca..
selametle..
Paylaş