+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 14

Konu: Bu sitenin amacı zulum etmek mi???

cade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üyeliği durduruldu
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Bu sitenin amacı zulum etmek mi???

kayıt oldum üye oldum ve 1 hafta güvenlik ve soruşturma bekledim MOSSAD sitesinden ardından link göndermiş linke tıkladım giriş yap deniyor giriş yapmanın imkanı yok , ardından tekrar , tekrar uğraşı verdim ulan ******** müptezeller altı üstü mossad sitenize gireceğim alıpta götürecek değilim ,,ya siz ne mene insanlarsınız ya ??? bu dönme ce zulum sitesini kimse farkına varamasın diye mi ,,islami forum adı altında müslümanlarta gavur eziyeti için mi yaptınız ???? düşün ulan müslümanların yakasından zalimoğlu zalim yezidler...

bunca işkenceyi yaparak beni günaha sokarak mutlumu oluyorsunuz ??? düzenbaz hainler.

casus021 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    21

derdini iyice söylersen birşey yapıla bilir belki
    En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)

cade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Üyeliği durduruldu
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Duha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin ol önce. Bir bakalım, dinleyelim. Derdin ne, ne oldu?

ne dediğini ve ne anlatmak istediğini hiç mi hiç anlamadım.. ben bana yapılan zulme ve bana gavur eziyeti yapanlara tepki verdim ve İslamın ardına saklanarak zulum tezgahı kuranlara tepki verdim ,,yarası olan varsa o hangi müptezel ise o alınır... beni saatlece hangi müptezel uğraştırdı ise o alınsın.

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Alıntı cade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kayıt oldum üye oldum ve 1 hafta güvenlik ve soruşturma bekledim MOSSAD sitesinden ardından link göndermiş linke tıkladım giriş yap deniyor giriş yapmanın imkanı yok , ardından tekrar , tekrar uğraşı verdim ulan ******** müptezeller altı üstü mossad sitenize gireceğim alıpta götürecek değilim ,,ya siz ne mene insanlarsınız ya ??? bu dönme ce zulum sitesini kimse farkına varamasın diye mi ,,islami forum adı altında müslümanlarta gavur eziyeti için mi yaptınız ???? düşün ulan müslümanların yakasından zalimoğlu zalim yezidler...

bunca işkenceyi yaparak beni günaha sokarak mutlumu oluyorsunuz ??? düzenbaz hainler.
    Heyt be koçuma! maaşallah! gelir gelmez kafadan çizdirmiş.

MOSSAD, ********, müptazeller, zalim, yezidler havalarda uçuşmuş.

Ya hu! Bekir kardeşim bütün suç sende! Koy şu forumun sağ üst köşesine püfür püfür split kilimayı, bak sıcaklar ne hale getiriyor insanı. Millet kafayı sıyırıyor bu sıcakta, bir nefeslik ferahlık vermiyorsunuz insanlara.

Hadi klima koymuyorsunuz, bu serinleten elamanları neden cezalandırıyorsunuz ?

Bu mudur yani ? pes yani!

Gel cade kardeşim gel, bende bir adet yelpaze var.

Çaktırma!
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

rusen_alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rusen_alp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    50

Radikal hocam alemsin ya
    Güldürdün beni

radikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    radikal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    147

Ya hu! Ruşen; adam öyle bir giriş yapmış ki, bodozlama girmiş olaya. Bir de ithamlara bak, yani saydığı sıfatları yanyana koy, bu forumun kenar bezi dahi olmaz sıfatlar, ki yıllarca ve sayfalarca bu konuların karşısında yazılar koymuşuz ortaya, geldiğimiz noktaya bak.

Heyhat!..

(Şşşt! cade! nerdesin ? bak burada bir adet "Agaf ha-Modi'in" var! Senin üyeliğini bu engelledi, Bekir'in üstüne yıktı, kaza süsü verdi. Bu amerika var ya ulen alayını söndürürüz ama şuan sıcaktan kolumuz kıpırdamıyor. Bir kendimize gelelim de bu forumu hackleyelim, okey mi ? nerdesin ulen(*) ? )

(*) O kadar sıfatlar saydın bize, bu ulen lafını da bize çok görme!
    Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!

samanyolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    samanyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    73

Cade isimli üyenin niyeti paylaşım yapmak değildiki zaten siteye giriş yapar yapmaz hakaretleri başladı birde bana özelden yazdıkları Allah(c.c) iyi eder inşallah.

İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktür!..
    İmansız olan paslı yürek sinede yüktür...

Dostlara duacıyız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostlara duacıyız isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    15

Allah ıslah etsin kardeşimizi en kısa zamanda
    Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Niyazen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

bence buraya üye olamayışının nedeni kendi andavallığındandır ben dün üye oldum 5 dakikamı almadı Eğitim şart! internet kullanmayı öğretmek lazım bence böyle tiplere :P

Enver İstek isimli Üye şimdilik offline konumundadır metin mete
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı radikal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hu! Ruşen; adam öyle bir giriş yapmış ki, bodozlama girmiş olaya. Bir de ithamlara bak, yani saydığı sıfatları yanyana koy, bu forumun kenar bezi dahi olmaz sıfatlar, ki yıllarca ve sayfalarca bu konuların karşısında yazılar koymuşuz ortaya, geldiğimiz noktaya bak.

Heyhat!..

(Şşşt! cade! nerdesin ? bak burada bir adet "Agaf ha-Modi'in" var! Senin üyeliğini bu engelledi, Bekir'in üstüne yıktı, kaza süsü verdi. Bu amerika var ya ulen alayını söndürürüz ama şuan sıcaktan kolumuz kıpırdamıyor. Bir kendimize gelelim de bu forumu hackleyelim, okey mi ? nerdesin ulen(*) ? )

(*) O kadar sıfatlar saydın bize, bu ulen lafını da bize çok görme!

Selam ile;ulenle actinmi kapiyi Cukurovanin agziyla ben gerisini söyleyemem Radikal ama sen beni birde araba kullanirken gör Alim Allah.Hele hele sen birde bu Kirmitlili oglundan gör kapinin acilisini.Adamin felegini sasirtirim birde size göre aksi tarafim sicakta kanim kaynar yani ah gözünü sevim Cukurovam Turacim velhasil özledim be Radikal. 1.8.09 Osmaniyem bekle beni.Sen ne zaman Osmaniyedesin Radikal?.Yerimi biliyorsun?.....

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş