sağlıkla ilgili bilgileri olanlar bilgilerini sağlık bölümünde paylaşsınlar bence
sağlıkla ilgili bilgileri olanlar bilgilerini sağlık bölümünde paylaşsınlar bence
Haklısın katılıyorum sana ayşenur cok iyi fikir ama ben bu konuda fazla bilgili değilim ama bilgisi olan arkadaşların yazması iyi olur bizde bilgileniriz,selam ve dua ile..
bismillahirrahmanirrahim Gayemiz:Allah'tır Önderimiz:Rasulullah'tır Düsturumuz:Kuran'dır Allah yolunda şehit olmak en yüce arzumuzdur..
Allah razı olsun sizi istediğiniz bölümü briaz daha açarsanız bu konuda elimizdne geleni yaparız inşallah...
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
bu ne kadar saglikli olur bilmiyorum, bizler Doktor degiliz ve bu konuda yönlendirme yapabilirmiyiz kendi kendimize ?
Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir...
Dünya Bir Bekleme Odasıdır,Çağrılınca Gireceğiz..(IlyasKüçük)
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
Bölümler böyle olabilir , önerilerinizi bekliyoruz.
- Psikoloji
- Sağlık Haberleri
- Sağlık Sorunlarınız ve Sorularınız
- Hastalıklar Hakkında Genel Bilgiler
Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir...
Dünya Bir Bekleme Odasıdır,Çağrılınca Gireceğiz..(IlyasKüçük)
Şöyle İslami konuları iyi bilen bir tıp doktoru üye olsa açılabilirdi bence.
Ama ben hiç öyle kimseleri göremiyorum.
Kimbilir belki ileride ben olurum.Şu ÖSS'yi bir halletsek...
Paylaş