+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 30

Konu: bilim dalları

direniş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    direniş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye
    Tecrübe Puanı
    0

Standart bilim dalları

herkse selamlar ve sevgiler
    matematik,fizik,genetik,iktisat,uzay bilimleri,elektrik-elektronik vs....tüm bunların(ve diğer alanların) yer aldığı bir sayfa neden yok?ilgi alanı açısından mı açılmadı?cevaplarsanız sevinirim...
    teşekkürler şimdiden

gulya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    17

a.s kardes.sanirim islami bi site oldugu icindir.ama bende yukarda saydiginiz alanlarin sitede bulunmasini cok isterdim.selametle

Asya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Asya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    10

evet bence de o tür alanlara da yer verilmelidir.zaten bu foru mda konu başlıkları çok yetersiz.

cennet cennet dedikleri
    üç beş köşkle üç beş huri
    isteyene ver onları
    bana seni gerek seni

yunus emre

Tecrübe Puanı
    0

yanıtlar için teşekkürler...ben müslüman/hristiyan vs... değilim ama müslümanların bir zamanlar ibni sinaların/farabilerin yaptığı gibi bilimde çığır açacakları eski günlere dönmesi gerektiğini düşünüyorum..maalesef ,bilimi kötü emellerine alet eden emperyalist güçler bu alandaki tüm gayretlerini kullanıyorlar...
    ve sonuç olarak,ellerindeki gücü kullanarak islam aleminin değerlerine saldırıyorlar..
    islam dünyası ise en fazla onları kınayabiliyor...ellerinden çokda bir şey gelmiyor...
    bu yüzden bilimsel çalışmalara ağırlık vermek ve gece gündüz çalışmak , islam dünyası için herşeyden daha önemlidir bu devirde..
    karar müslümanlarındır tabi...

gulya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    17

kardes cok ozur dileyerek sormak istiyorum.siz musluman degilmisiniz.eger degilseniz neden islami bi forumdasiniz?

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    41

Alıntı gulya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes cok ozur dileyerek sormak istiyorum.siz musluman degilmisiniz.eger degilseniz neden islami bi forumdasiniz?
    forumun sloganıını hatırlatırım saygıdeğer gulya hanım..
    CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...

heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...

Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gulya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır ,müslüman değilim...islami forumda üye olmak istemenin nedeni
    şu..
    (lütfen bu yazdıklarımı ukalalık olarak algılamayın,sorduğunuz için açıklıyorum)
    ben uzun yıllardır türkiyenin çeşitli üniversitelerinde lisans-y.lisans vs..eğitimleri aldım...bitirdiğim üniversiteler değişik dallarda..bu arada bir çok bilimsel yarışmalardada dereceler aldım..ve şu andada 3 ayrı fakültede okuyorum..(tanışma topiğinde anlattığım için bu kısmı tekrar gerek yok)
    bilime tapar derecede bağlı biriyim ve bu alanlarda çalışmayı seviyorum...neyse,ukalalık olmasın kısa kesiyorum..

fakat dindar insanlarında zulme uğradığınıdüşünüyorum..örneğin,üniversitelerde başörtüsü yasağı gibi...ya da ırakta yapılan katliamlar gibi..biraz daha genel bir bakışla,ortadoğuda yoksulluğa ve haksızlığa itilmek gibi.. ....ve tümüyle
    genelleştirirsek,dünyada çağın gerisinde bırakılması gibi..

işte,islam dünyası ve diğer dinlere ya da inançlara mensup insanların bilimlerle gece gündüz uğraşması ve her an tetikte ve kurnaz olması gerektiğini savunuyorum...
    bu konuda ufak bir katkım dahi olursa mutlu olacağım....

mehmet_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mehmet_16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Tercübeli Üye
    Tecrübe Puanı
    6

Klasik sosyalist tarzı bir kişilik.Emperyalist güçler İslam'a saldırıyor diye belli ki İslam'a ilgi duymaya başlamış.
    Ben bunu anlayamıyorum ya!Hem Allah'a inanma hem de müslümanları savun.Tutturmuşsunuz bi Marx Lenin Stalin Perinçek Gezmiş diye bu yolda dinsiz bir şekilde ilerliyorsunuz.
    Direniş arkadaş dünyaya bir bak hiç sosyalist bir ülke kaldı mı doğru düzgün?
    Bir Rusya vardı 15 sene önce en büyük motivasyonunuzdu sizin ama ne oldu?Çöktü.
    Kapitalist sistemler ileriye tekabül eder ve gördüğümüz de bu zaten.Bütün gelişmiş ülkelerin ekonomisi liberal.Daha ne sosyalizm diye debelenip duruyorsunuzki?

Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mehmet_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klasik sosyalist tarzı bir kişilik.Emperyalist güçler İslam'a saldırıyor diye belli ki İslam'a ilgi duymaya başlamış.]

hiç bir ilgim yoktur...ben emperyalizme karşıyım..hristiytanlara yapılıncada bu böyle..ayrıca ben 40 kadar yabancı siteyeye üyeyim..ana dili ingilizce olan insanların açmş oldukları fizik-matematik vs..siteler.ve orada hristiyanlar bir soru sorunca hemen yardıma koşardım....yani hristiyanlarıda,müslümanlarıda,ateistleride severim...ama hiç bir dinle işim olmaz..sempatimde yoktur...
    Ben bunu anlayamıyorum ya!Hem Allah'a inanma hem de müslümanları savun.Tutturmuşsunuz bi Marx Lenin Stalin Perinçek Gezmiş diye bu yolda dinsiz bir şekilde ilerliyorsunuz..
    insanları tanımadan etmeden konuşmamanız lazım...özellikle beni tanımadan konuşmayınız...perinçeği özellikle hiç sevmem.ah şu önyargılar yokmu..sizde fazlası ile var belliki
    ..ayrıca ,müslüman kadın tecavüze uğruyorsa bu haksızlığa karşı çıkmanın allah ile ne ilgisi var..haksızlık varsa karşı çıkarım..olay bu kadar basit
    kusura bakmayın ama çok basit mantık kuralalrını ihlal ediyorsunuz..
    [Direniş arkadaş dünyaya bir bak hiç sosyalist bir ülke kaldı mı doğru düzgün?
    Bir Rusya vardı 15 sene önce en büyük motivasyonunuzdu sizin ama ne oldu?Çöktü.
    Kapitalist sistemler ileriye tekabül eder ve gördüğümüz de bu zaten.Bütün gelişmiş ülkelerin ekonomisi liberal.Daha ne sosyalizm diye debelenip duruyorsunuzki?
    bu konuda o kadar çok şey yazar söylerim ki ,şaşarsınız..ama forumun genel yapısına uymak için siyasi konulara girmiyorum...çünkü bu foruma insanlar tartışmak için değil ,kaynaşmak için girdim...
    ayrıca (yanlış anlamayın şahsıza hakaret için demiyorum ) ama ben çok zeki ve akıllıyım..en büyük motivasyonum aklımdır..
    tahmin edemeyeceğiniz kadar akıllı ve kültürlüyüm(biraz ukalalık oldu ama ).....neyin ne olduğunun farkındayım..insanlarla tartışıp kendimi küçültmek istemiyorum...
    herkese iyi forumlar diliyorum

Tecrübe Puanı
    0

bu arada kırıcı konuşdu isem kusura bakmayın...insanların önyargı denen şeyden kurtulması lazım
    sevgilerle

+ Konu Cevaplama Paneli