kardeşlerim rahatsızlıgım artması sebebiyle belki sizlerde uzun bir sureligine ayrı kalacagım mevlam sizlerden şimdiden razı olsun
kardeşlerim rahatsızlıgım artması sebebiyle belki sizlerde uzun bir sureligine ayrı kalacagım mevlam sizlerden şimdiden razı olsun
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ?
HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)
..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz
Allah acil şifalar versin. Yar ve yardımcın olsun.
Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver.
amin mevlam razı olsun sizden
En iyi nasihat; iyi örnek olmaktır. (Malcolm X)
ALLAH (C.C.) acil şifalar versin.
"Duâ rahmetin anahtarıdır.Abdest namazın anahtarıdır.Namaz da Cennetin anahtarıdır."Hadis-i Şerif
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH KISA ZMAN SONRA TEKRAR GÖRÜŞMEK NASİP OLUR
Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm.
Ne doğan güne hükmüm geçer ,
Ne halden anlayan bulunur (C.S.Tarancı)
Allahim acil sifa sabir versin...ins. sagliginiza kavusursunuz...Yaradan götüremiyecegimiz yükü bizlere yüklemesin
Rabbim acil şifalar versin kardeşim..
bismillahirrahmanirrahim Gayemiz:Allah'tır Önderimiz:Rasulullah'tır Düsturumuz:Kuran'dır Allah yolunda şehit olmak en yüce arzumuzdur..
Paylaş