CENGİZHAN;
siz uyarı veremezsiniz. Ben de veremem. Verecek olsam ben de size uyarı verirdim. Nedini de; siz bir konuda bir şey iddia ettiniz. İddia ettğiniz şey de; bütün islam aleminin tamamına yakınının kabul ettiğinin tam tersi bir konu. Bizler, kendi inandığımıza Kur'an ve sünet ile delil getirdik. Oysa, siz sadece hayır değildir gibi iddianızda direniyorsunuz. Elbette iddianızda direneceksinz. Düşünen birey olarak buna da hakkınız var. Ama; direnirken, aynı zamanda hepimizin kabulu olan Kur'an dan da kaynak göstermelisiniz. Bu nedenden dolayı iddiamda direniyorum demelisiniz. Ama bunu demediniz. Oysa, size diğer konuda ayetler ile alimlerin Peygamberlerin varisi olduğuna dair ayeti delil olarak getirdim.
Bu iddiamda ben direnebilirim, Bekir kardeşimiz direnebilir, Selim kardeşim de direnir ama, siz direnemezsiniz. iddianızı ispatla yükümlüsünüz. Tamam, hadisleri kabul etmiyorsunuz, anladım. Ama; ayetten de bir ispat sunamıyorsanız, o zaman karşı tarafın iddiasını kabul etmek ile mükellefsiniz. Aksi takdirde size şu'ra suresini tekrar okuyarak gözden geçirip üzerinde düşünmenizi tavsiye ederim.
Derdi; Allah'ın (cc) rızası olanlara selam olsun!
Paylaş