Bekir kardesim konuyu arsive aktarmissin ama hangi linkler calismiyor benim gördügüm hepsi gayet normal calisiyor
http://www.islamforum.net/arsiv/2176...meali-oku.html
Bekir kardesim konuyu arsive aktarmissin ama hangi linkler calismiyor benim gördügüm hepsi gayet normal calisiyor
http://www.islamforum.net/arsiv/2176...meali-oku.html
Sayın alptarum
13.04.2008 tarihinde linklerin bir çoğu kontrol amaçlı tarafımdan denendi ve çalışmadılar. Bir hata varmıdır bende diye forum adminine de denettim va açılmadılar. Gerçekten büyük emek verildiğini de duydum ancak yapılacak bir şey yoktu. Tekrar bakalım gerçekten bir sorun yoksa arşive gitmesinin tabii ki bir manası yok. Derhal geri alırız.
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
Sanirim geri alindi
Konu sabitti ki, Kuran meali kategorisindede mealin sabit olmasi uygundur.
selametle
Konu arşive alındığında linkler aktif değildi, şu an sorun yok konu yerine taşınmıştır. Ne kadar emek verdiğinize şahit biri olarak bundan memnun olduğumuda belirtmek isterim. Uyarınız için teşekkürler.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
Yazılan tüm cümleler Dua niyetiyle Zülcelalin huzurunda kabul olanlardan olsun...(Amin)...
Ve tevekkel alellah ve kefa billahi vekila
Ne olursan ol, nerde olursan ol, nasıl olursan ol.
Ümit ve sabırla O'nu bulabilmeye,
Bir sebep, bir yol, bir nefes ol.
Bütün Tağutları Red...
konu yerine getirilmistir, bu konuyu kapatalim
Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir...
Dünya Bir Bekleme Odasıdır,Çağrılınca Gireceğiz..(IlyasKüçük)
Paylaş