Tekil Mesaj gösterimi

Alt 07.09.2007, 07:37   #5 (permalink)
bcetin811
AMEL-İ SALİH

bcetin811 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bcetin811 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
12 Kunu Icin 13 Tesekkür Aldı
bcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 33

Alıntı:
zeynep_hearty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sormak istediğim bir husus vardır iznizle ''rahmetim gazabımı geçti'' ifadesi gevşeklik kendini salıvermek için bir sebep olamazmı özetle şöyleki kalbinde hardal tanesi kadar iman olan cennete girecek ve rahmetim gazabımı geçti ifadelerini nasıl olsa bir şekilde rahman bağışlayacak nasıl olsa yaratıcının varlığına inanıyorum şu halde geç dahi olsa cennete nasip olacağım ümidi beslenmezmi?günah içerisinde geçirilen bir ömür ve hardal tanesi kadar imanın getirdiği müjde ...kaldıki iman etmemişe dahi azabın hafiflemesi bir müjde bir ümid değilmidir??selam ve dua ile...
Kesinlikle katılıyorum size zeynep kardeşim..Rabbim bu kişilerden zaten razı olmadığı için cehennem ateşine atıyor..Bu ateşin seviyesini düşürmek yanlış olur..İsterseniz deneyilim..Elinize bir tane çakmak alın ve bir süre kolunuza tutun..Bağırarak geri çekiceksiniz..Bir daha tutun ve sonra bağırarak yine geri çekiceksiniz..Kolunuzun şu anda ateşe alışma gibi bir durumu söz konusumu olabilirmi??Hayır..Peki bu denemeden sonra günahlara tövbe edip sahil amel işlemek mümkün mü??Evet...Peki cehennemde böyle bir imkana sahipmiyiz??Hayır..Şu küçücük ateş canımızı bu kadar acıttığına göre cehennemdeki azabı düşünmek bile insanı ürpertiyor....