26.08.2007, 08:59
|
#6 (permalink)
|
| Tercübeli Üye
seyfullah putkıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 30.09.2005 Bulunduğu yer: Ruhlar Aleminden Yaş: 24 Mesajlar: 5.931 Tesekkür Etti: 9
25 Kunu Icin 35 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 57 | Alıntı: yalnız kul Nickli Üyeden Alıntı
 selamun aleykum belkı ben sızın kadar bılgılı degılım belkıde gunahkarım bıldıgım esım 2 hafta oldu vı terkettı hıc aramıyo sormuyo bense devamlı dua edıyorum bıldıgınız bır dua varsa yazarsanız by yalnızın evını neielendırısın Allahın ıznıyle.. | aleyküm selam verahmatullahi ve berekatuhu;
İnşallah Rabbim hakkınızda en güzel olanı verir, sıkıntılarınızdan sizi giderir
madem bizlerden sizin için dua istediniz,
duamıza diğer kardeşlerimizinde eşlik etmesini istyoruzki bu kardeşimiz sıkıntılarından kurtulsun, kişinin başkası için ettiği dua günahsız ağızdandır. Ey her şeyi ihata eden, bol nimet sahibi,
Ey bütün mevcûdâtı ihata eden geniş rahmet sahibi,
Ey her şeye erişip içini dışını saran mükemmel hikmet sahibi,
Ey sonsuz kudret ve noksansız kemâl sahibi,
Ey delili çürütülemez, kesin hüccet ve isbat sahibi,
Ey eserleri açık ve zâhir, ikrâm ve inâyet sahibi,
Ey sıfatı, mümkinâtın sıfatıyla ölçülmeyecek derecede yüce olan,
Ey fenâ ve zevâl bulmayan dâim izzet sahibi,
Ey sarsılmaz, karşı gelinmez, metîn kuvvet sahibi,
Ey geçmiş minnet, peşin nimet sahibi,
Sen aczden ve şerikten, kusurdan münezzeh ve mukaddessin. Senden başka ilâh yok ki, bize imdad et ,bu duaya iştirak etmiş ve gönülden amin diyen, sıkıntıları olan kardeşlerimizin sıkıntılarını gider, hasta olanlara şifalar ver , dertli olanlara devalar ver , sen izzet ve kerem sahibisin senden başka el açıcak kapımız yok , kabul edersen şanındandır, kabul etmezsen herşeyin iyisi sen bilirsin Rabbim , sen bizden dua istiyen tüm kardeşlerimizi Sıkıntılarından emin eyle içlerine ferahlık ver , ve tüm kardeşlerimizi ve bizi azap ateşinden ve cehennemden kurtar
__________________ Bin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim....
“Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63) |
|
| |