Tekil Mesaj gösterimi

Alt 24.08.2007, 17:54   #2 (permalink)
..:naz:..
Tercübeli Üye

..:naz:.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

..:naz:.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
3 Kunu Icin 3 Tesekkür Aldı
..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)..:naz:.. Site üyelerince oyu 1000i geçti :)
Tecrübe Puanı: 16

evet ya bende şifre tahmin den yola çıkarak bi çok arkadaşımın şifresini kırıp msni ne girdim bilgilerini değiştirdim.. ama sonradan geri verdim...
yani buna gerçekten dikkat etmek gerek...
artı hack olaylarında da internet ve msn kullanmayı iyi derecede bilen ve dikkatli olan kardeşlerim herhangi bi sorunla karşılaşmaz diye düşünüyorum iyi bilmekten ziyade dikkat önemli

gönderilen dosyalar bilindik bi program adıyla gönderilip içi trojenle dolu olabiliyor ve öyle virüsler ki pc nizdeki antivirüs programlarını bile devre dışı bırakıyor...bi kaç tanıdığım bu yüzden pc lerine format atmak zorunda kaldı....

ne çok yöntemi var şu hacklemenin.....