Tekil Mesaj gösterimi

Alt 24.08.2007, 11:51   #3 (permalink)
talha_
Tercübeli Üye

talha_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

talha_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 465
31 Kunu Icin 55 Tesekkür Aldı
talha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biritalha_ Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 28

Alıntı:

anlamadığım nokta çocuk zaten intihara teşebbüs ediyo...
ama sinsi planları da var madem plan yapıyo niye intihar ediyo...
ve çocuk yine planladığı gibi kendi intiharıyla değilde babasının silahından çıkan kurşundan dolayı hayatını kaybediyo...
ya ben ne anladım onu da anlamadım.....

Alıntı:
"""Araştırmalara devam edilince, ölümcül kazadan yaklaşık altı hafta önce yaşlı çiftin oğlunu silahı doldururken gören bir tanık ortaya çıktı. Anlaşıldığına göre, yaşlı kadın oğlundan mali desteğini çekmişti ve babasının annesini silahla korkutma temayülünü bilen oğul, annesini cezalandırma kastıyla, babasının annesini vuracağını umarak, gizlice silahı doldurmuştu. Annesi ölecek, baba cinayetten suçlanacak, mallar oğluna kalacaktı. Artık olay yaşlı çiftin oğlunun Ronald Opus cinayetinden sorumlu olduğu noktasına gelmişti.

Tam bu sırada savcının karşısına yeni bir viraj çıktı. Araştırmalara devam edilince, geçen altı hafta içinde anneyle babasının silahla tehdide varan bir tartışma yaşamamaları, dolayısıyla annesinin ölümünü bir türlü başaramayışı nedeniyle, oğulun umutsuzluğunun arttığı anlaşıldı.

Bu, onu 23 Mart'ta on katlı binanın tepesinden atlayarak intihar etmeye itmişti. Ancak, ölümü planladığı gibi olmamıştı; dokuzuncu katın önünden geçerken babasının boş zannettiği silahı tetiklemesiyle annesine isabet etmeyip pencereye seken kurşunun kafasına isabet etmesi nedeniyle, Ronald Opus'un hayatı sona ermişti""".
ben bunun tv ye uyarlanmış halini izlemistim..opus un günahını almak gibi olmasın opus uyusturucu alıyordu..!

ve paraya ihtiyacı vardı..annesiyle babası altı ay içinde kavga etmediler hiç(kırmızı yerde acıklaması var)o da krize girdi ve atladı çatıdan..ben öyle hatırlıyorum..!

ISITSAM DÜNYANIN KUTUPLARINI..

SÜNNETİ REDDETMEK YAHUDİLERE HİZMETÇİLİKTİR...!

EY KALPLERİ EVİRİP ÇEVİREN ALLAH´IM..!

KALPLERİMİZİ DİNİN ÜZERE SABİT KIL...!