Tekil Mesaj gösterimi

Alt 22.08.2007, 21:25   #6 (permalink)
Rahmet4
Tercübeli Üye

Rahmet4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rahmet4 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 17
3 Kunu Icin 6 Tesekkür Aldı
Rahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biriRahmet4 Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 32

alptraum kardesim yazilarinizda cok haklisiniz ama ben sunu anlatmaya calistim avrupada müslüman olupta yasayan kardeslerimiz nasil islami yansitiyorlar....kafirlerin gözünde dinimizi temsil edemiyoruz...görünüste cok farkli seylere sahit oluyorlar ve islam dininden soguyorlar taki kendileri kuranla öze öz müserref olduklari zaman anliyorlarki bu gördükleri din ne kadarda farkli.... islami bizler cok farkli gösteriyoruz....ben bile cok seylere sahit oldum bir müslüman gecince yaslilar cantalarina daha cok sarildiklarini ....okula giden basi örtülü cocugumuzun bir haftadir ayni üstle okula gittigini (bilirsiniz en azindan iki günde ) bir degistimesi lazim hem temizlik bakimindan hemde baska ögrenciler tarafindan alaya alinananmasi yönünden....otobüste müslüman gencler oturduklari tarafi pislik icinde biraktiklarini ....

ciray kardesimiz aciklamayi yapmis zaten ama ben yinede birseyler yazmak istedim...