Tekil Mesaj gösterimi

Alt 22.08.2007, 19:59   #4 (permalink)
alptraum
Tercübeli Üye

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 19
50 Kunu Icin 79 Tesekkür Aldı
alptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı birialptraum Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 63

neden göremedin anlamadim

bugun norvecin daha ilk 5 yasasinda yer alan kiliseye gitme zorunlugunu pazar günü gittiginde görürsün

din anlayisi ilk siralarda yer almaz bu devletlerde cünkü kapitalizmi din desteklese bile emperyalizm bir anlayis ile desteklemez

sence bugun dubai neden bu kaadr zengin olarak taninir oradaki sistemn yabancilari calistirip cogu haklardan mahrum birakmaktir geliri ise kendi halki alir simdi bu mentalite islamkapitalizmine uyarmi

ben bugun iki hristiyan ülkesini gördüm ve ikisindede dinin ilk siralarda yer almasi gibi bir durum söz konusu degil dünya siralamasina bakarsan zaten kapitalist bir rejim varsa bu insanlar daha maddeciligi birakamamis anlamnina gelir ve bu insanlar din olgusunda yani maneviyatta problem yasiyor demektir

acikcasi sunu söyleyeyim

bugun almanyayi ve avrupayi eline alan amerika türkiyeyide din üzerinden almaya caismaktadir ve bu politikasini secimlerin gidisati yoluyla da anlarsin bugun dünyada insanin damarina girebilecegin yer allah kelamidirki paraninda en cok sömürülerek kazanildigi yerdir ve izlenen politikaninda bu olmadigini görmek deliliktir

bu konunun daha uzayan taraflari tabiki

ama bugun avrupada dinsellik yasanmiyor aksine dinsizlik hüküm sürüyordur ispati kilisielerdir senin dediginin tam aksine zaten burdan yola cikarakta ekonomiyi ele alirsan bunun en güzel yaniti olarak görürsün

rabbim sonumuzu hayir etsin

yani avrupa bölünmüs bir durumda

bir tarafta bushun aksi ve yildirmaci siddetli bir hristiyan inancini görürsünki
müslümanlara terörist diyenlerin bu ibareyi gözüne sokarim terörist olani dünya zaten görüyor

yani kardeslerim bu insanar kendilerinin aciklarini dahi göstermemeye calisirken medyasi bile bu kadar güclü iken

bizim cabamiz müslümanlar müslümanmi acaba nasil bir müslümanlik sorgusunami geldi degerlerimizi yüceltelim bazi oyunlarda kalmayalaim
Ehl-i küfrü serteser kahreylemektir niyetim.
Embiyau evliyaya istinadım var benim,
Lütfü Haktandır hemen ümidi fethu ve nusratım.
Nefsim ve malımla nola kılsam cihanda içtihad,
Hamdülillah var gazaya sad hazaran rağbetim.
Ey Muhammed! Mucizatın Ahmedi muhtar ile,
Umarım galib ola Edayı dine devletim!