Tekil Mesaj gösterimi

Alt 06.08.2007, 03:58   #9 (permalink)
Nurgül
Üye

Nurgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nurgül isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
Nurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin ZekasıNurgül Gelecegin keskin Zekası
Tecrübe Puanı: 18

Alıntı:
GEZGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam da nurgül kardeşim bu ne celal böyle?
keskin sirke küpüne zarar kardeşim
biraz sakin olun lütfen
bu şekilde daha rahat iletişim kurarız...
selam ve dualarla...
bugün neler oldu bi bilsen...bi yaşıma daha girdim...tepemin atması çok normal...yine sakın davrandım inan yani...bi şeyleri zorla açıklattıracaklar...Haklı Haksız kimdir ancak Allah bilir....ve ben Dua ediyorum kim Haklıysa Rabbim göstersin diye... Konumu tekrar yazdım ve yarin yine silecek(sildirtecek)ler...
[SIGPIC][/SIGPIC]Jibrahil[alai salam]once came to 2 Prophet (PBUH) and said:" Allah has given me the knowledge to count every leaf on earth, every fish in the sea,every star in the sky and every particle of sand on earth, but there's only 1 thing I cant count." Prophet (PBUH) asked jibrahil {a.s}"what is it?" Jibrahil {a.s}replied ".....When 1 of your Ummah recites Durood or salaams to you the blessing Allah showers upon him becomes impossible for me to count." Subhan