Allahim......... ALLAHIM......... kalbimden geçenleri senden başka bilen yok dışımda ala bildiğimce aşikarım içimde bi okadar sır bi okadar derin ruhumdan başka bilen yok çınarın dallarında hüzünlü bir yağmurum çınarın ıslaklıktan başka bildiği yok gök gürlüyor ben korkuyorum korkularımı bilen yok mevsimlerim bir vedayı çok görüp gitmişler kimsenin baharını bana ödünç verdiğide yok ruhumda bir inilti ruhumu duyan yok öksüz sabahlarda yakup ağlamasıyla uyanışıma senden başka şahit yok boynumda bir urgan ağırlığıyla bir gizli gidişin yolunda senden başka sığındığım yok mazlumiyetim çehremde hüzünlü dursada bir şevkat eli yok kör kuyularda yusufum yakubunu bekleyen kimi zaman ıssız çöllerde leyla mecnunu dileyen aşk diye bir ömrü sevdaya seren senden başka bilen yok darma dağınık hallerdeyim tutup ellerimi bir kaldıran yok saklanbaç oynadığım sokaklarda şimdi bir dost yok yetimliğin elbisesi içimde hatta annemin bile haberi yok mahsun bir bakışın çocuğuyum sen den başka esirgeyen yok kanayan gönlüme bir bakışlık sevgi bir dirhem sefkat yok kim çalsa kapımı gözlerde öz yüreklerde umut yok eski bir şehrin artığı gibi bir ben sanki başkaymışım gibi senden başka sanki tanıdığım yok yabancılaşmış ayaklarımda başka bir gecenin israsına yürüyüş yok tam ortasından ağrıyan kalbimde bir geçmiş vefa anısı yok bizden başka aslında ortada birşeyde yok gök içini döktüğünde silip atsada her şeyi gönlümde gözlerimde silinen bir şey yok yıldızların o eski hali yok yaralı gönlüme bir tabip dinmeyen gözlerime bir leyla içime bir sevda menekşesi sunan yok aslında bir garip fani dünyada içimi senden başka bilen yok senin kadar tanıyan senin kadar yakınım yok beni senin kadar seven senden başka kimsemde yok............. N.MÜMİNE BUCAK
__________________ ..kelâmın ağusu ikram olunsa, şeker şerbet der içeriz ..yağmur yağanda su vermesen, ağlar, gözyaşımızı içeriz ..ger sen bize kaşın çatsan, biz kendimizden geçeriz ..gönül ko'maz hiçbir demde, cânan için candan geçeriz |