Tekil Mesaj gösterimi

Bismillahirrahmanirrahim..
Alt 04.08.2007, 19:55   #1 (permalink)
hamidü'l Quran
Tercübeli Üye

hamidü'l Quran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hamidü'l Quran isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
1 Kunu Icin 1 Tesekkür Aldı
hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)hamidü'l Quran Site üyelerince oyu 1000i geçti :)
Tecrübe Puanı: 14
Standart Bismillahirrahmanirrahim..

''ALLAH'a çağıran,iyilik üzere işler yapan ve ''ben müslümanlardanım ''diyenden daha güzel sözlü kim olabilirki''(fussilet,33)

ey Allahım,senden beklenenlerin en değerlisinden ve istenenlerin en iyisinden istiyerek sana yalvarıyorum ki kalbime iyiliğini ve rızanı sağnak yağmurlar gibi yağdır kalbime,senin zikrinin tatlılığını sızdır,beni gaflet uykusundan uyandır.seni görünceye dek sana olan itaatimi sağlamlaştır ve sana olan imanımı kuvvetlendir.
sen her şeyi aziz güzelliğinle ve görünen ihtişamınla güzelleştirensin.
Merhametinle bizi nimetlendir,bizleri öyle bir nurla donatki onunla yürüyelim,ve onunla en yoğun karanlıklar silinsin ve mutluluğun ve iyiliğin yolları aydınlansın,geçmişteki hatalarımızı affet bizi affettiğin gibi mü'min kardeşlerimizi de affet
ve gelecek için bize muvaffakiyet ver..