Alıntı:
gokhann Nickli Üyeden Alıntı
Biraz ağır ithamlarda bulunmuşsun herne olursa olsun iman edebiliriz kendimizi doğru yolda günahsız hissedebiliriz ama hiç kimseye mal yada hayvan deme lüksünü vermez. İslam hoşgörü dinidir. Kuranı kerimde Rabbimiz bile kötüye kötü demiyor iyi değil diyor. İşte bu noltada bizlerin durup düşünmesi gerek rabbimiz bize kuranı kerimde kişilere nasıl davranmamız gerektiğini gösteriyor. Biraz daha sakin olmakta fayda var.
Gelelim merak ettiklerine rabbimiz zaten söylüyor ben onların kalplerine mühür vurdum diye. yani artık bu saatten sonra onların ruh hallerini fazlacada düşünmeye gerek yok. |
Ya orada hayvan kelimesini kullanırken hakaret kastı yoktur, sadece kendisini insan yapacak olan duyguları harekete geçirmeyen insanın durumunu belirtmek istedim.
"İman insanı , insan eder, belki de sultan eder "
Ayrıca bu ateistler kendilerini hayvan olarak görüyor, atalarının maymun olduğunu söylüyorlar, benim babam maymundur diyene insan diyemem değil mi Gökhan kardeşim.
Tüm ateistler kendilerine " ben düşünen bir hayvanım " demişlerdir, madem öyle , herkese ismiyle hitap edelim.