Tekil Mesaj gösterimi

Alt 24.07.2007, 23:33   #8 (permalink)
metin mete
Tercübeli Üye

metin mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

metin mete isimli Üye şuanda online konumundadır
Tesekkür Etti: 131
163 Kunu Icin 297 Tesekkür Aldı
metin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekası
Tecrübe Puanı: 25

Alıntı:
Ebu Zerr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya Metin Abi, hem hadisleri kabul etmiyorsun hem de hadisleri kabul eden bir hayri Kırbaşoğlu hoca'dan delil getiriyorsun...Bir de üstüne üstlük okumuyorsun da: "Özetleyecek olursak Kudsî Hadislerin diğer hadislerden herhangi bir ayrıcalığı söz konusu değildir. Diğer hadisler gibi onlar da Hadis ilminin kriterlerine göre değerlendirilir. Yani gerek isnadı gerek metni açısından tedkik edilir, isnadının sağlamlığı, metninin de İslam'ın ruhuna, Kur'an'ın esaslarına uygunluğu sağlanırsa, o takdirde bu hadisin Sahih olduğuna hükmedilebilir. Aksi takdirde Zayıf, hatta bazen Mevzu (uydurma) hükmünü vermek zorunlu olur.

Sonra dönüp bir de ayetleri delil getiriyorsun...Ayetleri kullanmak bu kadar ucuz olmamalı!!!Yalnız o mavi renkli kısmı anlayamadım doğrusu!!!Gizli gizli peygamberlik iddiası mı abi!!!Peygamber olarak açık tebliğinizi yaptınız mı?

selamün Aleyküm,okudum ama yaziyi parcalamaktan cok düsünmeni istedim.Cünki su senin ünlü Kutsilerin dahi gecmisinden onu savunanlarin dahi ne kadar tereddütlü oldugunu görmeni istedim ama ne dersin.Yani icindeki micazi cözmedin.Yani ben o yazidan bir kac seyi silseydim iki yüzlülük etmis olmazmiydim?EEEE senin anlayisinda bir baska yani?Simdi daha iyi anliyorum seni;

Alıntı:
Yalnız o mavi renkli kısmı anlayamadım doğrusu!!!Gizli gizli peygamberlik iddiası mı abi!!!Peygamber olarak açık tebliğinizi yaptınız mı?
Bu yazindan ötürü,hehehehehe demekki biz anlamayiz degisiniz bosuna degil,nereden bileceksin Tebligin farz oldugunu?Acaba o dediginiz seylerde yazmiyormu?Aslinda benimki Teblig degildi,Tebyindi....Hehehehehehe....

Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun.
Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun.

Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı
.

Mahyaye ve Memati Lillah..

Hanife Müslimen...