Tekil Mesaj gösterimi

Alt 21.07.2007, 00:17   #6 (permalink)
a l p e r
Tercübeli Üye

a l p e r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

a l p e r isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 8
4 Kunu Icin 7 Tesekkür Aldı
a l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biria l p e r Olagan üstü biri
Tecrübe Puanı: 9

beyaz_ışık kardeşim, her namazda ve namazdan sonralarda dua ediyoruz ve edeceğiz inşaallah Kendilerinde eski hallerine nazaran çok büyük gelişmeler var maaşaallah. Bazen ben bile şaşırıyorum Bu da Allah'ın(cc) bir hikmeti işte.

"Gerçek şu ki, sen, sevdiğini hidayete erdiremezsin, ancak Allah, dilediğini hidayete erdirir; O, hidayete erecek olanları daha iyi bilendir." (Kasas Suresi, 56)

"Artık sen, öğüt verip-hatırlat. Sen, yalnızca bir öğüt verici-bir hatırlatıcısın. Onlara zor ve baskı kullanacak değilsin." (Ğaşiye Suresi, 21-22)

Biraz muhalif davrandım ve bu güzel şiirlere yakışmayan anaların da olduğunu hatırlatmak istedim. Ama sanırım o mesajım da bu konuya yakışmadı (Ancak tam da vuku bulan bir meselenin üstüne bu konuyu okudum)

Kusuruma bakmayıp güzelce yol gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim Allah(cc) razı olsun inşaallah(amin)