Tekil Mesaj gösterimi

Alt 20.07.2007, 22:58   #5 (permalink)
beyaz_ışık
Gast

Alıntı:
AlperFiliz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben benim anneyle islami konularda o kadar çok tartıştım ki, hiç bir şiiri veya övgüyü anneme yakıştıramıyorum. Yoluna kurban olduğum çarşaflı bacılardan ve cübbeli hacılardan nefret eden bir anne, benim için ne kadar bir anne?

Ama elhamdülillah bu şekilde anladım ki: ne anne ne de baba, en sevgiye layık Allah Teala, LA İLAHE İLLALLAH, LA İLAHE İLLALLAH, LA İLAHE İLLALLAH. (Muhammedun Resulullah)

Alper kardeşim...bir gercek olay var onu sana anlatmak isterdim..hiristiyan bir cocugun musluman olusu amerikada....sonra cennet annelerin ayakları altındadır hadisiyle tanışması...annesini ziyaret etmesi..ve bilirsin orda 16 yaşından sonra cocuklar aileleiryle gorusmez..fakat bu evlat her hafta anasını ziyaret eder....her ziyarette ayrılırken aglar..annesi budurumu ona sorar oda hadisi acıklar....annaler bizde cok değerlidir der ve islamın annelere verdiği deger anlatır ..sonra uzuntusunu cehenmmler bagdaştırarak annesinden ayrı akalacagını anlatır.....sonra annesi bişey demez...fakat islamı araştırır..cocgu musluman yapan abilerle gorusur ve musluman olur....

Dilerim senın ailende hidayete erer....Rabbime duaa et..sakınha bela yada kotu dua etme..RAbbim herne olursa af eder bunu dusun ve sende af edici ol..cahilliğe ver...canım kardeşim....