Alıntı: CCCCCC Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR ŞUNU BELİRTMELİYİM Kİ EVLİYALARA SAYGI GÖSTERİN.Yol göstericiler gelecektir.ALLAH CC. dinini diğer dinlerden üstün tuttu.Bu din sahipsiz değil.Kabe nasıl ebabil kuşları ile korunduysa dinimizde saldırılara karşı sahibsiz değildir.Bu yüzden her yüz yılda dikkatinizi çekti ise Mevlanalar,İmam-ı Rabbaniler,Geylaniler gelmiş ve çok sevilmiştir.
Evliyalarıı sevinki onların feyzlerinden faydalanın.Bunu niçin istiyorum derseniz Eğer Mevlana R.A deseydi ki SEN OLMASAYDIN HABİBİM KAİNATI YARATMAZDIM. VALLAHİ inanırdım bu hadise çünkü Mevlana büyük bir evliyadır.Yani ALLAH C.C AŞIK bir insandır.Böyle bir insan kelimelerine sond derece bağlı yalana benedn milyon defa belkide daha dikkat eden biridir.Onun yalan söylemeyeceğine inanıyorum.
İsteğim bu hadisi nakleden kişi veya zatları bulmak onların kim olduğuna kati karar vermek ondan sonra gelip burda paylaşmak
inanıyorumki paylaşmayı seviyorsunuz ama kaynak ve kişi belirtinki hadis paylaşmanın vebali vardır arkadaşlar
Eğer doğru değilse yalancı durumuna düşeriz
Saygılarımla | selamün Aleyküm,CCCCCC bakin delil kimden gelirse gelsin Gercegin kendisi önümüzde ve Alemlerin Rabbi olan Allah Kuranda 43/44 ne ile sorguya cekilecegimizi zaten belirlerken disarida baska seyler aramak ve hurafeleri din yapmak niye?Arkadasin sorunu bizi Resul inkarcisi oldugumuzu düsünmesi aksine biz Resul/Resullere son derece bagliyiz.Onlarin konumuna ve uymamiz istenilerine zaten Kitabullahta oldukca cokca yer verilmesine ragmen Allaha yalan isnat ederek iftirada bulunulmasina tepki göstermeyi bunlarin dislanmasi geregini vurgulamamiz.Allahin Kitabinin disi karisiktir ve gercegin disindadir.Bunu biz degil Alemlerin Rabbi söylüyor.Onun sözünden baska bir seyi delil olarak vermiyoruz.
__________________ Ma ene Min`el Müsrikin
Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun.
Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun.
Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı. Mahyaye ve Memati Lillah.. Hanife Müslimen... |