11.07.2007, 23:47
|
#4 (permalink)
|
| Gast | Alıntı: metin mete Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm,Safinaz kardes sizin bahsettiginiz normal sartlardaki bir insan icin gecerlidir.Ama birde söyle düsünmeye davet ediyorum; Filistinde Yahudilere karsi savasan enerji harcayan insanlari düsünün. Ucak kazasinda büyük bir dagin tepesinde ve ayni zamanda kis mevsiminde karlarla kapli olan bu yerde ac olarak yinede 80 gün yasayacagina inaniyormusunuz? Lütfen siz nasil kabul ederseniz edin beni ilgilendirmez ama altina direk olarak bu bunun mealidir diye ilistirmeyin cünki insanlar bazan duymak istemedikleri cevap alabilirler.Cünki onlar bu meal dediginiz seyleri oturduklari dösseklerde yaparlar ama Alemlerin Rabbi aciklamasini Furkanin kendisinde verir. | Aleyküm selam metin mete kardeşim,Meal dediğimiz ve gerçekten meal olan bu yazıları inan bana kimse oturduğu döşeklerden yazmamıştır,belliki bunu bilmiyorsunuz.Bu meallerin bir ksmı savaşta at üstünde yazılmıştır ve müellifi dahi Kuran-Kerimin tek bir hakikati için yıllarca zindanlarda bir çok işkence ve zehirlenmeye maruz kalarak haklı mücadelesini yapmıştır.Ben senden birşey rica etmiştim bu konuyu tartışmaya alma diye asıl o zaman istemediğin cevaplar duyabilirsin.İstersen katılmayabilirsin veya inanmayabilirsin ancak bazı şeyler bazı insanlar için tartışmaya bile açılamayacak kadar kıymetlidir.sende çok tepki alırsın konuda çok dağılır.. |
|
| |