08.07.2007, 21:28
|
#7 (permalink)
|
| Üye
Müştak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 | Alıntı: esma_ Nickli Üyeden Alıntı
açıkçası pek hoşlanmadım bu yazıdan çok fazla hazır bulunuşçu biri tarafından kaleme alınmış bence her şeyin sonu daha kötüden başlayalım eleştirirken yoksa küçücük bir hücre olup yok olduğumuzu iddia eden yazarımıza neyin ne olduğunu anlatamöaya açalışarak mı başlamak daha uygun düşer ....
ne olursa olsun hani derler ya allah her bir şeyi en iyi yapamış diye boşa değil düşünsenize misal 60 yaşında doğmuşsun yaşlısın dünyadan herşeyi görmüşsün belki deneyimlerin var yapamak istediklerinde çok lakin sen güçsüz zayıf oldıuktan sonra o bilgi deneyim ve istekler nerede kalıyor geçelim orta yaşa geldin daha dünyadan ve kendi sınavından geçmemişlken sorumluluklarının sınavınından baş etme çabası ne kötü yarabbi gençleşiyorsun yavaş yavaş artık herşeyi yapabilecek kadar güçlü hissediyorsun e öylesinde bir nevi lakin ne işe yarar sanki dünyayı yeniden kurtarmaya çalışan bir şovelye kıvamındasın ah allahım bebek olacaksın ve insanlar seninle ilgilenecek e tabi onlarda daha bebek olmadan bir bebekle ilgilendikleri için afalllama döneminden geçiyorlar bu esnada offff sayamakla bitmez ne kötü yok yok en güzeli böylesiymiş sağolasın bir kez daha yüce kudretin gücünü ve mükemmelliğini anladım
selametle | o kadar bekledim ki bu mesaja birileri cevap yazsa diye..
yazıyı yayınlamamdaki amaç zaten insanları bir nebze olsun düşünceye sevkedip düşüncelerini almak.fakat sizden başka yorum yapan olmadı maalesef.teşekkürler.. |
|
| |