Tekil Mesaj gösterimi

Alt 04-03-2007, 19:03   Themenautor   #6 (permalink)
silverhand
Üye

silverhand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Style: 0

silverhand isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
silverhand Olagan üstü birisilverhand Olagan üstü birisilverhand Olagan üstü birisilverhand Olagan üstü birisilverhand Olagan üstü birisilverhand Olagan üstü birisilverhand Olagan üstü biri
Tecrübe Puanı: 129
Referrals: 0
Alıntı:
bcetin811 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kader evrenin içinde var olan bi güç değil..sadece insanın içinde varolan bişeydir..neden derseniz..şu anda yaşıyoruz hayattayız..dedem vefat ettiğinde kader onun için anlamını yitirmişti,şu anda evren onun için hiçbirşey hazırlayamaz..Kader; dedemin ömrünün yettiği yere kadardı ve yaşandı bitti..evet bu dedemin kaderiydi ve şimdi ben kaderimi yaşıyorum..yani evren benim için yeni bişeyler hazırlamıyo ben neyi yaşıcaksam onu yaşıyorum..

Yorumunuz icin tesekkurler. Ama dedenizin evrene verdigi titresimler hic bir zaman yok olmaz ve baska insanlarin hayatlari uzerindeki etkisine devam eder hem dusunsel hem madde boyutunda. Ornek Dedenizin(Allah Rahmet Eylesin) Bedenin topraga karismasi ve baska canlilara hayat vermesi gibi veya ailesindeki insanlarin hatiratinda onlarin hayatlarina sekil verecek sekilde yasamasi gibi. Bu ic ice gecmis sonsuz sayida halkaya bir olaylar zincirine benzer evet evren bizim kaderimiz uzerinde etkilidir ve bir program dahilinde hareket etmektedir.
bcetin811 (04-03-2007)