Tekil Mesaj gösterimi

Alt 26.06.2007, 00:19   #1 (permalink)
NUAYMAN
Tercübeli Üye

NUAYMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NUAYMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 56
15 Kunu Icin 37 Tesekkür Aldı
NUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin ZekasıNUAYMAN Gelecegin keskin Zekası
Tecrübe Puanı: 20

haklısın kardeşim bende size sabah namazı ile ilgili başımdan gecen bir olayı anlatayım..aylardan haziran'dı akşam cok geç saate kadar arkadaşlarla birlikteydim. gece saat 2 sularıydı ve ertesi gün işe gideceğim icin yattım yatarkende icimdende ben bugün sabah namazına kalkamam ya hayırlısı dedim uyumuşum gözlerimi açtığımda hayvanat bahcesindeydim tam ayıların kafeslerinin önünde onlara bakıyordum o anda kafesin kapısı birden acılmasınmı ayının bir tanesi direk üstüme doğru koşmaya başladı. tabi ben ne yaptım biliyormusunuz hiç bir şey dondum kaldım ayı yanıma gelipte bana tokatı yapıştırınca gözlerim acıldı.ve yatağın yanında dimdik ayakta buldum kendimi.ezan sesleri her tarafımı sarmıştı.o günü hiç unutamam...

- Ben Hizmetkarım, tıpkı senin gibi!

- İyi de ben hizmetkar falan değilim.

- Düşünmeden cevap verme.

Aslında herkes hizmetkar değil mi ?

Herkes birilerine hizmet etmiyor mu?
...