Tekil Mesaj gösterimi

Alt 21.06.2007, 16:03   #1 (permalink)
kafkaskartali
Üye

kafkaskartali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kafkaskartali isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
kafkaskartali Sasirtici yükselisi varkafkaskartali Sasirtici yükselisi varkafkaskartali Sasirtici yükselisi varkafkaskartali Sasirtici yükselisi varkafkaskartali Sasirtici yükselisi var
Tecrübe Puanı: 4

Alıntı:
metin mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dogudur bizimle sizin aranizda mutlak fark vardir!Biz cahilaneyiz cünki Allahin kitabinin disinda bilmeyiz oradada bir Yusuf var ama sizinkine benzemiyor?Allahin Resulü degil ama sizin imaminiz degilmi o söylemisse dogrudur degilmi nede olsa imam,Hemde sizin(kendi kanaatim ilk)Mezhebin cok söz sahibi olan degilmi?Eger Resul hüküm veriyorsa Imam Yusufta bunu uygulamaya calismis insan derki dogru niye yalanliyorsun.Eger benim tabii oldugumda bunu yazsaydi inankine hic yorumlamaz kabul ederdim,iste aradaki fark her söylenende süpheyle bakmam Elhamdülillah bana okunan hic bir ayette hic tereddüt etmiyorum(bazan ceviriler olsada gercegini biliyoruz cok sükür eger yanlissa düzeltiyor dogruysa Amenna diyoruz yani sifir tereddüt.
BIZ KAYNAK DOGRU OLDUKTAN SONRA BUNA ITIRAZ ETTIKMI.BIZ KAYNAGI YALANLAMADIKKI.BIZIM DEDIGIMIZ RIVAYET DOGRUDUR.ANCAK BU BIR IFTIRA DEGILDIR.IMAM YUSUFUN BU KISIYLE OLAN DAHA ÖNCEKI MÜNASEBETLERIDE VARDIR.BUNLARIN UNUTULMAMASI GEREK DEDIK.ZIRA BUNU IFTIRA GIBI ALGINAMASI SÖZ KONUSUDUR.HIKMETININ ANLANINCA BUNUN IFTIRA OLMADIGI YAZDIK.NITEKIM IMAM FITNENIN ÖNÜNE GECMEK ICIN YAPMIS.
BAK BIZDE O IMAMIMIZA UYUP KABUL EDIYORUZ.SIZIN DEDIGINIZ GIBI INKAR ETMIYORUZ.SIZIN HADIS KÖSESINE HADIS OLMAYAN RIVAYETLERI FITNE AMACLI DALGA GECERCESINE MÜDAHALE ETMENIZE ENGEL OLMAYA CALISIYORUZ.AYNEN IMAM YUSUF R.HA EFENDIMIZ GIBI.IYIKI ELIMIZDE KILIC YOK.BIRDE BIZDE ONDAKI GIBI TAKVA OLMAYISIN COK PASIF KALIYORUZ.