Tekil Mesaj gösterimi

Alt 30.06.2006, 16:43   #10 (permalink)
milwaukee
Gesperrt

milwaukee isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
milwaukee düzelmesini dileriz
Tecrübe Puanı: 0

BEN HİÇBİR ALİME HAKARET ETMEM.ONLARIN PUT EDİNİLMESİNE KARŞIYIM.ŞİRKEW KARŞIYIM.ALLAHIN BIRAKILIP GEYLANIDEN MEDET DILENMEYE KARŞIYIM.
BEN ALLAHIM DİYENLERE ITIKADI OLARAK KAFİR DERİM.ONLARA KAFİR DEMEK GEREKLİDİR.HAKARET DEĞİLDİR.
BİZ TEK ALLAHI İSTERİZ ALİMLERİN İLİMLERİNE HÜRMET EDERİZ AMA ONLAR YOK KAİNATTA YÖNETİCİYMİŞ GAVSMIŞ İMDAT EDERMİŞ DEMEYİZ.
BENİ ATMANIZA GEREK YOK.
BEN AYRILIYORUM BUNDAN SONRA BURADA YAZMIYACAĞIM.
ATEİSTLER PAYGAMBERİMİZE İFTİRALAR ATARKEN BU KADAR ÖFKELENMEMİŞTİNİZ.
Hatîb-i Bağdâdî “rahime-hullahü teâlâ”Târîh-i Bağdâd) kitâbında, (Nükabâ) üç yüz kişidir. (Nücebâ)yetmiş kişidir. (Büdelâ) kırk kişidir. (Ahyâr) yedi kişidir. (Amed)dörtdür. (Gavs) birdir. İnsanlara birşey lâzım olsa, önce Nükabâ düâ eder. Kabûl olmazsa, Nücebâ düâ eder. Yine kabûl olmazsa,Ebdâl, dahâ sonra Ahyâr, sonra Amed düâ ederler. Kabûl olmazsa Gavs düâ eder. Bunun düâsı elbet kabûl olur,

İŞTE nasıl şirk bataklığında olduğunuzun delili kaç ilahınız var yunan tanrılarınıda gectiniz bakıyorum

bak bişey istediğiniz zaman ilk önce aristen isteyecen gücü yetmesse possidona yönelecen onunda gücü yetmese hadese basvuracan hadestende hayır gelmesse heraya ondan sonra zeusa yonelecen en büyükleri zeusya kesin olur
SUBHANALLAHİ AMMA YESİFUN.