Tekil Mesaj gösterimi

Alt 19.06.2007, 14:11   #8 (permalink)
bcetin811
AMEL-İ SALİH

bcetin811 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bcetin811 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
12 Kunu Icin 13 Tesekkür Aldı
bcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biribcetin811 Asırı Söhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 33

Alıntı:
lotus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sigara Içen Kişi Dünyanin "En Gereksiz" Insanidir

Bir başka konu başlığındaki kimseyi kusurundan dolayı ayıplamayın başlıklı konuyla ilgili çok güzel yorumlar yazan arkadaşlarımızın böyle bir lafı etmesi bana göre doğru değildir

Lotus kardeşim sigara içen bir kimsenin benim gözümde bir gram değeri yok..

Bu bir kusur değil intihardır..Bunun bahanesi olmaz kardeşim...

Küçük yaşta bir çocuk, küllük gibi kokan bir babanın(annenin) ağız kokusunu çekmek zorunda değildir..Onunla aynı havaya solumak zorunda değildir..

Bu işin sonucunu bile bile yapanda AHMAK'tır..Bunun bağımlılıkla uzaktan yakından bir alakası yok..Bu tamamen irade meselesidir..İmanı zayıf ya da tam oturmamış insanlar sigara içerler..

Allah'ın bahşetmiş olduğu tertemiz havayı kirletemezsin..Ne tertemiz ciğerleriniz , ne de bembeyaz dişleriniz böylesi bir zulmü haketmiyor..(Kusura bakmayın bu konuda çok hassasım..sözüm meclisten dışarı)