Tekil Mesaj gösterimi

Rosetta Stone Dil Eğitim Seti-tüm Diller, 26 Dil tüm paketleri yüklü set.
Alt 19.06.2007, 09:49   #5 (permalink)
CeRiR-üL MeHDi
Yeni Üye

CeRiR-üL MeHDi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CeRiR-üL MeHDi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
CeRiR-üL MeHDi Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 0
Standart Rosetta Stone Dil Eğitim Seti-tüm Diller, 26 Dil tüm paketleri yüklü set.

arkadaşlar foruma baktım sanırım verilmemiş, ingilizce eğitimi ile ilgili birkaç set var ama bu başka;

Rosetta stone, bilen belki bilir ama benim gibi bilmeyen ve yabancı dil öğrenmek isteyenler için harika bir program.

İçerisinde, başta ingilizce, almanca, fransızca, italyanca, ispanyolca, arapça vs. vs. olmak üzere 26 dil var. Yaptığım küçük bir araştırma sonunda dünyanın önde gelen popüler dil eğitim setlerinden biri olduğunu öğrendim.

Yaklaşık boyutu 3 GB. Biliyorum, limit derdi olan kardeşlerime sıkıntı verecek ama bir yolunu bulup indirmelerini tavsiye ederim. Ben yeni indirdim ve kullanmaya başladım harika bir program. Küçük yaştaki çocuklara dahi hitap eden değişik bir sistemi var.

Bakın bunu heryerde bulamazsınız, belki abarttığımı filan sanıyorsunuz ama dillerin her bir levelinin fiyatı 200 dolar. inanmayan sitesine baksın:

http://www.rosettastone.com/en/individuals...ages/english-uk

bu kardeşinizde hem de tüm dilleri bir arada beleşe buldu bi yerlerde, sizler de faydalansın istedi.

programdan iki görüntü :

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Kurulumuna gelince;

Her üç partı da indirdikten sonra, bir klasör içerisinde rarın içindekileri çıkartıyoruz (rarların aynı klasör içerisinde bulunması gereklidir).

.iso formatında 2.75 gb boyutunda bir dosya oluşuyor bunun sonucunda, bunu ya dvd ye nero vb. bir programla yazdırıyoruz yada -daha güzeli- daemon tools veya alcohol gibi bir programla sanal sürücü oluşturup bilgisayarımızdan çalıştırıyoruz.

Bahsini ettiğim programları google dan aratıp birçok türk sitesinde de bulabilirsiniz. Belki forumda da vardır -yoksa bile yakında olur- bulamayan olursa haber ederse yardımcı olmaya çalışırım.

26 dil, her dil için 2 level, her levelde 8-11 üneti ve her ünitede 11 der var. sayısız resimli ve sesli alıştırmalarla yabancı dil eğitimine büyük destek.

bebeklerin anadillerini, görerek ve sesleri duyarak öğrenme mantığı üzerine kurulmuş bu programı kaçırmayın.

bu programı ve linki bir başka yerde buldum ve dolayısı ile alıntıdır, orada yazılı olan metnide eklemeyi istiyorum; ortaokul ve üniv. de dahil 10 sene de öğrenemediğim ingilizceyi bu programla öğrenebilirsem anlayacağım yakında inşaAllah.

ALINTIDIR.