Allah cümlemizden razı olsun.....
Ancak;
-eliflamra
Bakara 1
Unutmuşsun açıklamalarında. Ben sana daha bu ayetlerden bahsedeceğim 9 ayet daha var
Bende iddia ediyorumki;
-oku
İkgra suresi 1.ayet
De bahsedilen kitaptır kuran. Yani daha evvelinde mevcot bulunan kitap. Kuran kim kurulan kim?
Hertürlü açıklamalar yapabiliriz. Bir kısmımız hadislerle anlatacak sıktı melek, Nasıl bir sıkmaydı bu elleriyle arkasından yanaşıp kollarını önündemi doladı yok ise önünden yaklaşıp kollarını arkasındamı birleştirdi. Melek zahiren mi ? gelmişti... Batıni mi gelmişti. Yok ise manevi bir sıkıntımıydı bu sıkma. o an önünde bir kitapmı vardı ki oku dedi. (Biliyoruzki nefs terbiyesinde, itikafda idi rasulallah)
bu durumu slat bir açıklama getirmek olanaksız.
sadece kuran ile açıklama dendiğinde ben sadece ayeti okumak gerektiği kanatindeyim yani
-İkgra
Denmeli zira kuran budur.
-oku
değildir.
anlamak için anlamsızlıklara sürüklemek istemiyorum. Ama Şirk insanlar için heran yanında. Unutulmaması gereken ise mevla insanları af edebilmek istemekde.
Allah cümle günahlarımızı af etsin.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
أَلَمْ تَرَى كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ (1) أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ (2) وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْرًا أَبَابِيلَ (3) تَرْمِيهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجِّيلٍ (4) فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَأْكُولٍ (5 [SIGPIC]http://www.otoboyama.com/images/baris1.png[/SIGPIC]