12.06.2007, 13:37
|
#1 (permalink)
|
| Tercübeli Üye
metin mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 27.12.2005 Bulunduğu yer: Gurbet,daimi gurbetin icinde gurbet Yaş: 45 Mesajlar: 2.635 Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 18 | Alıntı: Teknik Nickli Üyeden Alıntı
yalan söylüyorsun siz daha onun gibi namaz kılmıyorsunuz ki ona uyduğunuzu iddia edesiniz.. De ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyun ki, Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın" (Al-i İmran Suresi, 31)
Ne o yoksa Efendimizin nasıl namaz kıldığını bilmeyecek kadar cahil mi kaldınız..Ama sanmam çünkü Sahih hadisler mevcut önümüzde.okumuşsunuzdur.Belli ki nefsinize ağır geldiğinden çeşitli yollara başvuruyorsunuz..Ama siz kalkıp ben onlara bakmam yahu Kur an var derseniz size dua etmekten başka ne yapılabilir.. Kim benim sünnetimden (yaşama tarzımdan) yüz çevirirse benden değildir (Buharî, Nikah l; Müslim, Nikah 5) salla belki tutan çıkar..Hazreti peygambere bağlılığını söyleyenler tamamen onun yaşama tarzından yüz çevirmiş tavsiyelerini dinlemez hale gelmişler..Sonra derler ki elhamdülillah bağlıyız.. | elinizdeki delil nedir onun gibi kilmadigimiza? Biz diyoruzki ayetlerdeki Resule uyuyoruz? De ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyun ki, Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın" (Al-i İmran Suresi, 31) De ki " Ben sizi ancak vahiy ile uyarıyorum."
Enbiya Suresi 45 delilsiz kendi hevasindan konusan bir insani kendime muhattab aldigim icin Alemlerin Rabbinden ne kadar af dilesem az gelir Cahilden yüz ceviremedim diye.
__________________ Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun.
Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun.
Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı.
|
|
| |