huu bak ukubat arkadaş cahillerin yaptığını genelleme yapma bırak zaten bizim başımızda yeteri kadar dert varken birde sen dertleri anlatıp anlatıp bizi çiftetelli medyası konumuna düşme ..bak iran islam devrimi cihan şumul bir devrimdir bunu ne sen nde düşmanlar kapatamaz bırak günaha girme..bak bende biliyorum ki bizim burada bulunan azeriler var bunlar resmen mezhepçilik yapıyor bazıları[ cahilleri] bunlar bırak mezhepleri din,den bile haberleri kıt insanlar bu her iki kesimdede var ,,peki şimdi ne yapalım düşman [amrika ve israil] kapıda müslüman din kardeşimizi bırakalım düşman mı parçalasın ..
ben ne şiiler gördüm yezit,ten beter yezit. nede sünniler gördüm seddam,dan beter seddam ..
imam ı humeyni senin bildiğin gibi deği gerçekten alim ve devrim rehberi,dir aman hakkında ileri geri konuşarak günaha girme benim sana naçizane tavsiyem...insanlar bilmedikleri şeye düşmandır,sende o haldesin. bil öğüren ondan sonra konuşuruz kardeş ..bak ben ne dine ne allah,a inanırdım ben komunist idim benim hidayete kavuşmama islam devrimi ve önderleri olan alimler imam ı humeyni ler vesile olmuşlardır ..bilsen böyle konuşmazsın...ha bu demek değil ki şii ler çok çok güzel zaten bizim şiilik veya sünnilik diye bir derdimiz de yok biz müslümanız kardeşim ...bak yarım doktor candan eder, yarım hoca dinden ,,aman aman.... nohçi |