Tekil Mesaj gösterimi

Alt 26.05.2007, 02:07   #11 (permalink)
ebedi
Tercübeli Üye

ebedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
1 Kunu Icin 1 Tesekkür Aldı
ebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biriebedi Olagan üstü biri
Tecrübe Puanı: 9

Evet Can Kardeşlerim çuvallari Azra Kardeşime Kaptirdik Ne Yapalim Cani Sağolsun Bu Konuyu Açtim Ve Bu Konumuzun Bir Hikayesi Var. Birgün Profösör Hiç Sevmediği Verdiği Zekice Cevaplara Sinir Olan Bir öğrenciye Birgün Soruyor. çocuk Yolda Bir çucal Para Ve Bir çuval Akil Gördün Hangisini Alirsin Diye Sorar. O Arada Zil çalar. Hoca Bahane Ile çocuğa Kizmaya Bakar. Ertesi Gün Gene O Profösörün Dersidir. Hoca Sorar Evet çocuk Dün Sorduğum Soruya Cevap Ver Bakalim Hangisini Alirsin. çocuk Sakin Bir Cevapla Parayi Alirim Der. Hoca Bahaneye Bakar Ya. Kahkaha Ile çocuğa Güler Ben Olsam Akili Alirdim Der. Bu Sefer Yanliş Cevap Verdin çocuk Der. çocuk Gene Zekiliğini Konuşturur Ve Hocaya;
Evet Hocam Haklisiniz Insanlar Genelde Kendilerinde Olmayan şeyleri Isterler Der...

ALLAH RAZI OLSUN SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN CAN KARDEŞLERİM... HİKAYE BÖLE