Tekil Mesaj gösterimi

Alt 24.05.2007, 20:45   #11 (permalink)
metin mete
Tercübeli Üye
 
metin mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
metin mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 27.12.2005
Bulunduğu yer: Gurbet,daimi gurbetin icinde gurbet
Yaş: 45
Mesajlar: 2.738
Tesekkür Etti: 21
25 Kunu Icin 46 Tesekkür Aldı
metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)
Tecrübe Puanı: 19
Standart

Selamün Aleyküm konulari okumadim sadece Seyma kardesimin ilk yazisina bir göz attim,ben kabagi cok severim.(yani ben kurtaranlardanim hehehe)

Ne icin yazdim okumadan hemen belirteyim"Kabagi yiyen gitsin gelinin yanina"Bir fikra anlatmak icin.Hakkinizi helal edin.


Bizim memlekette Marasin Andirin ilcesi hakkinda bir cok fikra vardir.Bunlardan en ünlüsü yukarda söyledigim.

Simdi efendim bir dügünde dügün yemegi olarak Kabak pisirmisler damatta benim gibi cok severmis kabagi.Ama ne yazikki kabak yetmemis tabiki bilirsiniz damadin yemeye vakti yok.Aksam olmus dualar oyunlar her neyse artik zifaf zamani haydi demisler,olmaz demis damat olmaz getirin kabagi ondan sonra?
Demisler VAllahi kabak bitti o nedenle yok.Damat olmaz demis yine ama care yok damadin babasi gelmis haydi oglum bugün senin günü odaya;

VAllahi baba Kabagi yiyen gitsin gelinin yanina demis....
__________________
Ma ene Min`el Müsrikin

Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun.
Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun.

Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı
.

Mahyaye ve Memati Lillah..


Hanife Müslimen...
  Alıntı ile Cevapla