04.04.2007, 20:48
|
#18 (permalink)
|
| Tercübeli Üye
unzurna isimli Üye şimdilik offline konumundadır
1 Kunu Icin 1 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 | Alıntı: mhmt Nickli Üyeden Alıntı
ortada dolaşan tevrattan çelişkiler... "Rabbin sözüne göre Rabbin kulu Musa orada,Moab diyarında öldü.Ve Moab diyarına Beyt-Peor karşısındaki derede onu gömdü."
(Tesniye Bölümü,34/5-8)
hz. MUSA öldükten sonra ayet mi göndeiryor Allah..peki kime?? değiştirilmişliğin kanıtı..
aynı ayet değişik versiyonlarında nasıl geçiyor tevratın... "Ahazya kral olduğu zaman kırk iki yaşında idi ve Yeruşalem'de bir yıl ikamet etti."(II.Tarihler Bölümü,22/2)
"Ahazya kral olduğu zaman yirmi iki yaşınsa idi ve Yeruşalem'de bir yıl ikamet etti."(II.Krallarb Bölümü,8/26)
-------------------------------------------Ve Yakub o yerin adını Paniel koydu,çünkü:"Allah'ı yüz yüze gördüm ve canım sağ kaldı,dedi."(Tekvin Bölümü,32/30)
"Ve dedi yüzümü göremezsin,çünkü insan beni görüpte yaşayamaz.(çıkış Bölümü,33/20) sonuç: ÖNCEDEN İNDİRİLEN HAK KİTAPLARA DA İMAN EDİYORUZ.. ONLARDA BİZİM KİTAPLARIMIZ.. ANCAAKK GÜNÜMÜZDEKİ TEVRAT VE İNCİL ARTIK HAK KİTAPLAR DEĞİL.. DEĞİŞTİRİLMİŞ VE TAHRİF EDİLMİŞTİR.. HAK OLAN TEK KİTAP VARDIR..KURAN-I KERİM...
selametle.. | Şimdi bende Tevrat'ta kontrol ettim böyle farklı iki ayet geçmiyor. http://kutsalkitap.com/kkitap/?
İstersen kontrol et.
__________________ Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi sağla; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla. Bana tarafından, hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver. |
|
| |