Tekil Mesaj gösterimi

Alt 13.03.2007, 13:17   #6 (permalink)
mhmt
Tercübeli Üye

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 37
21 Kunu Icin 39 Tesekkür Aldı
mhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekası
Tecrübe Puanı: 21

Alıntı:
metin mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam,Mehmedim bak namaz vakitlerinde benim kendi yaptigim veya benim kendi düsüncemi sorarsan bes degil alti yedi (Kitabta bulmak istedigim veya aradigim,buldugum)ama gel gelelim Kitaba göre olmuyor o nedenle bu konulari tartisirken birazcik sakin olmak ve mantikla ayetleri akil süzgecine vurmak lazimki siz akil ile olan din yanlistir diyorsunuz anlasamadigimiz tek nokta bence.Allaha emanet ol.
bi dakka abi.. akil ile olan din yanlıştır. bu lafzı tam manasıyla kabullenmem ben.. ama herşeyi akılla da açıklayamayız. bunuda kabullnemem.. namaz konusunda da inan anlamış değilim seni.. kılınması gereken kaç vakit.. farz olan.. buna tam bi cevap yokmudur yani??
selametle..
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...

heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...