Tekil Mesaj gösterimi

Alt 04.03.2007, 20:01   #1 (permalink)
yıldız
Tercübeli Üye
 
yıldız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
yıldız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 22.08.2006
Mesajlar: 1.386
Tesekkür Etti: 0
2 Kunu Icin 1 Tesekkür Aldı
yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)yıldız Site üyelerince oyu 1000i geçti :)
Tecrübe Puanı: 14
Standart

Alıntı:
mehmet38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun kardeşim.....
Yalnız, bir kitapta şöyle okudum; Pamuk yayıncılığın bir kitabı idi. Diyordu ki müslüman'ın ruhunu alırken Cenab-ı Mevla, dünyada işlediği günahlarının keffareti olarak azda olsa alnı terler ve hafif zor bir ölüm geçirirki, o an çektiği acı ile o günahlarını dünyada öder, çünkü kabir azabı ve ahiret azabı çok çetindir Allah'ın rahmeti gazabını geçmiştir kuluna ihsanlarda bulunur. Buna mukabil, kafirlerden dünyada iyilik işleyenler olursa onlarda ölümleri anında ruhu çıkarken işledikleri iyiliklerin karşılığı olarak yumuşak bir ölüm tadarlarda bu dünya için rahat yaşadıkları hakkında hiçbir inkar edecekleri birşey kalmazda, doğrudan cehenneme atılırlar. Rabbim taksiratımızı affeylesin.Bizleri nurlu yolunda daim eylesin.Birbirimize dua edelim kardeşler herşeyden çok buna muhtacız....özellikle benim için çok dua edin ümitle ümitsizlik arasında bi yerdeyim....selam ve dua ile.


Kuran-ı Kerim' de,

NİSA SURESİ
48- Gerçekten, Allah, Kendisi'ne şirk koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışında kalanı ise, dilediğini bağışlar. Kim Allah'a şirk koşarsa, doğrusu büyük bir günahla iftira etmiş olur.

BAKARA SURESİ
159- Gerçekten, apaçık belgelerden indirdiklerimizi ve insanlar için kitapta açıkladığımız hidayeti gizlemekte olanlar; işte onlara, hem Allah lanet eder, hem de (bütün) lanet ediciler.

160- Ancak tevbe edenler, (kendilerini ve başkalarını) düzeltenler ve (indirileni) açıklayanlar(a gelince); artık onların tevbelerini kabul ederim. Ben, tevbeleri kabul edenim, esirgeyenim.

161- Şüphesiz, inkar edip kafir olarak ölenler, Allah'ın, meleklerin ve bütün insanların laneti bunların üzerinedir.

AL-İ İMRAN SURESİ
56- "İnkar edenleri ise, dünyada ve ahirette şiddetli bir azapla azaplandıracağım. Onların hiç yardımcıları yoktur."

57- "İman edip salih amellerde bulunanların ecirleri eksiksiz ödenecektir. Allah, zalim olanları sevmez."

58- Bunları Biz sana ayetlerden ve hikmetli zikirden (Kur'an'dan) okuyoruz.

110- Siz, insanlar için çıkarılmış hayırlı bir ümmetsiniz; maruf (iyi ve İslam'a uygun) olanı emreder, münker olandan sakındırır ve Allah'a iman edersiniz. Kitap Ehli de inanmış olsaydı, elbette kendileri için hayırlı olurdu. İçlerinden iman edenler vardır, fakat çoğunluğu fıska sapanlardır.

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı ile Cevapla