Tekil Mesaj gösterimi

Alt 28.02.2007, 09:32   #25 (permalink)
Asya
Tercübeli Üye

Asya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Asya isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
Asya Dürüstlük onun göbek adıAsya Dürüstlük onun göbek adıAsya Dürüstlük onun göbek adıAsya Dürüstlük onun göbek adıAsya Dürüstlük onun göbek adıAsya Dürüstlük onun göbek adıAsya Dürüstlük onun göbek adıAsya Dürüstlük onun göbek adı
Tecrübe Puanı: 7

Alıntı:
metin mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam,Seyfullah birakta onada biz karar verelim benim sacim cok uzun ve kendime yakisiyor diye oldukca uzatirim ve nihayet öyle neden ters ben Almanyada yasiyorum ve buradaki halk hic gocunmuyor ve beni hicte kadinsimiyorlar yani hala sulanan olmadi simdi ben dinsizmiyim?Tr de ve diger Islam ülkelerindede aynen böyle oldu kimse bana sulanmadi neden dinsizlik yani simdi ben sacim uzun oldugu icin dinsizmiyim dogdugumdan(yani annemler adak nedeni ile uzatmislar) beri sacim uzundu halada öyle askerde kesecekler diye burada yaptim kestirmedim ve seviyorum saclarimi uzunlugu dört parmak daha olursa boyumun yarisi kadar.(boyum 1,78)Allaha emanet ol.
bir erkek olarak uzun saça bakmak çok zor olmalı sanırım.ben sizi arkadan görsem bayan zannedebilirim öyleyse.tabi sakalınız ve bıyığınız yoksa.

cennet cennet dedikleri
üç beş köşkle üç beş huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni

yunus emre