Tekil Mesaj gösterimi

Alt 26.02.2007, 20:34   #1 (permalink)
mhmt
Tercübeli Üye

mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 2
2 Kunu Icin 4 Tesekkür Aldı
mhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekasımhmt Gelecegin keskin Zekası
Tecrübe Puanı: 20

Alıntı:
gelincik tarlası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsteyen doğru şekilde ifade ettiğinde şıklara yerleştiriyorum ama bazı arkadaslarımız istemeyi bilmiyorlar bazıları biliyorlar.Bakın radikal islam arkadasımızda şık istedi ve hemen koyduk.Okuyun ilk sayfayı.Hem istesen de """İMAN""" uygun bir şık değil.Müslümanlardan bahsediyoruz ben hiç imansız müslüman görmedim ama
cahil,nefsine yenik düşen,samimiyetsiz müslümanlar gördüm o yüzden koydum o şıkları.İman=İslam zaten.Ve bahsettiğimizde İslam Ümmeti dolayısıyla İmanı şıklara eklemek gereksiz,saçma.Arama motoruna iman yazın islam çıkar islam yazın iman çıkarselametle...

tamam da ne bu şiddet bu celal yawff
saçmalık olabilir dedikleim..napalı edebiyatım pek iyi değil.. düşündüklerimi tam anlatamıyorum..bu yüzden başkalarına yazdırıyorum genliğin sorunlarını..
neyse...

ama şunu diyim...HUCURAT14 ü okuyalım...orda bu ayrım var..
14- Bedeviler, dedi ki: "İman ettik." De ki: "Siz iman etmediniz; ancak "Müslüman olduk deyin. İman henüz kalplerinize girmiş değildir. Eğer Allah'a ve Resûlü’ne itaat ederseniz, O, sizin amellerinizden hiçbir şeyi eksiltmez. Şüphesiz Allah, çok bağışlayandır, çok esirgeyendir."

selametle...
CİHAD: Fert, cemaat ve toplum bazında iyiliklerin yaşanır hale gelmesi, kötülüklerin kaldırılması için bütün gücümüzle hep beraber ve teşkilatlı bir şekilde çalışma mecburiyetini üzerimize yükleyen farzdır...

heryazdığımiçinالله يعلم(ALLAH bİliR)diyorum...